Links Ben Weenink, eigenaar Erve Kots en rechts Mark Oude Luttikhuis, bladmanager Naober magazine en eventmanager Naoberdagen. Foto: PR
Links Ben Weenink, eigenaar Erve Kots en rechts Mark Oude Luttikhuis, bladmanager Naober magazine en eventmanager Naoberdagen. Foto: PR
advertorial

Kom buurte maken bie de Naoberdagen – Naober neugt oe!

LIEVELDE – Het 10-jarig bestaan van het tijdschrift Naober kent deze nazomer een feestelijk hoogtepunt: de eerste editie van De Naoberdagen. Op 23 en 24 september komt het magazine tot leven bij Openluchtmuseum Erve Kots in het Lievelde. Wandel met de makers door het blad en geniet van 'De Kracht en de Pracht van het Oosten'. Kom kijken, proeven en luisteren en ontdek op de verschillende themapleinen de passie van circa honderd ambachtsmensen, streekproducenten en sfeermakers. Stuk voor stuk ambassadeurs van het goede leven in het oosten van het land. Mark Oude Luttikhuis, blad- en eventmanager van Naober: "Er is veel werk verzet om in een gezellige ambiance de veelzijdigheid en de eigenheid van het oosten te tonen. Voor liefhebbers van het platteland en het buitenleven is een bezoek een absolute aanrader. Ankommen!"

Kom kijken, luisteren, proeven, beleven én genieten
Het Naoberplein vormt het gezellige middelpunt van de Naoberdagen. Bezoekers genieten hier van optredens van artiesten uit de regio. O.a. van het Brook Duo, Dick van Altena, Sandra Vanreys, Marlies Claasen en de Sleppers.
Op het Naoberplein kunt u de makers en columnisten (Arie Ribbers, Irene van der Aart, Sabine Uitslag e.a.) van het tijdschrift ontmoeten. Bezoekers kunnen in gesprek gaan met de redactie en hun tips en suggesties achterlaten in de ideeënbus. De quizzen rond de streektaal en kennis van de regio zullen ongetwijfeld zorgen voor veel interactie met het publiek. Bovendien zijn er ballonvaarten mee te winnen!

Uiteraard nemen de pijlers van Naober Magazine een prominente plek in op de Naoberdagen.
Een greep uit het programma:
- Nel Schellekens kookt op zaterdag van 'kop tot kont'
- Nadia Zerouali gaat op zondag een kookuitdaging aan met twee goede kookvriendinnen
- Drie woonstijlen voor inspiratie en de laatste trends bij Binnenkieken
- Karakteristieke (wandel)routes, bijzondere plekjes en natuurbeleving op het Er-op-uit-plein
- Creativiteit en ambachten: stippen, timmeren, vilten, smeden, schilderen en nog veel meer!
- Tuintips, advies en mooie bloemen en planten
- Aanstekelijke streektaalverhalen met Thea Kroese
- Snuffelen op het Hebbedingenplein voor originele (woon)accessoires en cadeautjes
- Troubadour Gery Groot Zwaaftink (met pipowagen) neemt het publiek mee met 'Er was eens…'

De uitstraling van het openluchtmuseum, Herberg Erve Kots en de bierbrouwerij zorgt voor een prachtig samenspel in een sfeervolle ambiance.

Kom 'buurte maken' en krijg van Naober en Erve Kots het tweede kopje koffie gratis. Knip de bon uit de Elna en Groenlose Gids van week 38 en lever deze in!

U gaat met een warm Naobergevoel naar huis. Dat beloven wij u!

Meer informatie en kaarten bestellen: www.naoberdagen.nl (abonnees € 7,50 / regulier € 10,- / kinderen t/m 12 jr GRATIS)

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden