ZSOM in Antoniushove

Algemeen

LICHTENVOORDE - Het tv-programma van de ZSOM wordt elke week uitgezonden in Careaz Antoniushove. De uitzending is altijd op vrijdag en begint om 15.00 uur. Het programma ziet er deze week als volgt uit.

ZSOM-Regiojournaal
Nieuws en actualiteiten uit de regio.

Blaaskapel de Optimisten
Blaaskapel de Optimisten werd in 1974 opgericht op initiatief van een aantal leden van harmonie St. Antonius uit Breedenbroek. Sinds die tijd maakt de kapel dan ook deel uit van deze harmonie. In de beginjaren werd er hoofdzakelijk Böhmische blaasmuziek in de stijl van Ernst Mosch ten gehore gebracht. Geïnspireerd door optredens van blaaskapellen uit Tsjechië zoals Moravanka en Mistrinanka begin jaren tachtig, begonnen de Optimisten met het spelen van origineel Tsjechische blaasmuziek. Sindsdien oogsten ze veel succes met alle optredens die jaarlijks verzorgd worden. Op 25 maart 2017 gaf de blaaskapel de Optimisten uit Breedenbroek een concert in De Hofnar te Aalten. Het gehele programma werd bij elkaar gepraat door Ben Donderwinkel. Het publiek genoot van zijn humor, maar ook van de muziek en zang van deze blaaskapel! Vandaag het laatste deel van dit concert.

ZSOM-Regiojournaal
Opnieuw neuws en actualiteiten uit de regio.

Bloemenpanelen Groenlo 2017
In het weekend van 19 en 20 augustus werd in Groenlo volop volop kermis gevierd. Kon men voorheen genieten van een bloemencorso, sinds 14 jaar worden er bloemenpanelen gemaakt en opgesteld rondom de muziekkoepel. Ieder jaar wordt door de ZSOM hiervan een impressie gemaakt.

Op de website kan men kijken naar verschillende reportages en naar het weekjournaal.


www.zsom.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant