Mooi Wark, ondanks slecht nieuws, toch van de partij bij MPF

Algemeen

70 procent kaarten MPF Zelhem verkocht

ZELHEM – Circa 70 procent van de kaarten voor het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 23 september plaatsvindt in Zelhem, is verkocht. "Het wordt hoe dan ook lekker druk", stelt organisator Eddie Mensink. "De ervaring heeft ons geleerd dat het in de laatste dagen voor het festival enorm hard gaat met de voorverkoop, dus ik kan alleen maar aanraden om er op tijd bij te zijn." De band Mooi Wark zal ook gewoon optreden, ondanks dat pas bekend werd dat drummer John Roffel (ook ex-Jovink) ongeneeslijk ziek is.

Roffel is dan ook per direct uit de band gestapt, maar niet voordat hij zelf een vervanger had geregeld: Dennis Hendriks, die in het verleden ook al achter het drumstel zat bij Mooi Wark. "Ik heb hem bereid gevonden mijn plaats definitief in te nemen. De band gaat dus gewoon door, een hele zorg minder voor mij en de band", zo liet John zelf weten. Zijn maten gaan dan ook, hoe moeilijk ook, gewoon verder: "Misschien dat we nog wel officieel afscheid van hem gaan nemen tijdens ons eigen festival Siepelrock, maar dat kunnen we nu nog niet met zekerheid zeggen. John doet het ook nu weer op zijn eigen manier. Rock 'n roll, leve het moment, eruit halen wat er inzit. Dat zijn de wijze lessen van John. Die mogen we ons ter harte nemen. Hij zegt zelf altijd: 'Ik ben niet de beste drummer van Nederland, maar wel de beste rock 'n roll-drummer van het land'. En zo mag hij ook herinnerd worden!".

Programma
De volgende artiesten maken hun opwachting op het MPF: The Original Voices of the Kelly Family, Jan Smit, Jannes, Bökkers, Ronnie Ruysdael, Ancora, Snollebollekes, Django Wagner, René Schuurmans, Lesley Williams, Henk Dissel, Mooi Wark, Gino Graus, Stef Ekkel, René Karst, Harten 10, Gebroeders Ko, Jacques Herb, John de Bever, Frank van Etten, Jan Keizer & Anny Schilder, Belinda Kinnaer, Marianne Weber en Helemaal Hollands. Het evenement begint om 19.30 uur. Het terrein is geopend vanaf 18.30 uur. Buiten de tent is er een extra podium met een programma van Facebookfenomeen Poar Neem'n en Zender Obama.

Kaarten
Fysieke kaarten (vanaf 25 euro) zijn in de voorverkoop te koop bij Café de Groes, Sigarenmagazijn Roenhorst en Radio Ideaal in Zelhem, de Bruna in Vorden, Café 't Hemeltje in Ulft, Cigo Gemakshop Leuven in Zevenaar, Café de Snor in 's Heerenberg, Koenders 't Ware Huis in Gaanderen, 't Keyzertje Bloemen en Meer in Varsseveld, bij alle winkels van Primera en via de websites.


www.megapiratenfestijn.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant