Autosterrit in Zieuwent

Algemeen

ZIEUWENT - De Feestcommissie van Zieuwent heeft - naast haar reguliere activiteiten - een nieuw element aan het programma toegevoegd: een autosterrit, die plaatsvindt op zondag 1 oktober. De bijeenkomst begint om 14.00 uur, start is om 15.00 uur bij 't Witte Paard in Zieuwent. Wie wil meedoen, moet zich voor 25 september aanmelden via info@fczieuwent.nl.

De Feestcommissie gaat ervan uit dat de autosterrit een jaarlijks terugkerende activiteit wordt, waarbij de gezelligheid en het elkaar ontmoeten en napraten een belangrijk facet zijn. Daarom is er bij terugkeer van de sterrit een barbecue voor alle deelnemers. De kosten voor deelname zijn 12,50 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar 7,50 euro. Dat is inclusief één keer koffie, thee of frisdrank, twee keer een consumptie en de barbecue.

De allerbelangrijkste regel is volgens de feestcommissie, dat de gemiddelde snelheid exact 30 km per uur moet zijn. Deelname staat open voor voertuigen, die op de openbare weg mogen, die minimaal 45 km per uur mogen en kunnen rijden en daarvoor wettelijk is goedgekeurd.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant