Friends in Concert. Foto: PR
Friends in Concert. Foto: PR

Verrassingsconcert bij 't Noorden door popkoor Friends

Algemeen

LICHTENVOORDE/AALTEN - Op zondag 24 september 2017 is er in Partycentrum 't Noorden een vrij toegankelijk optreden van popkoor Friends uit Lichtenvoorde.

Friends heeft heel goede ervaringen met Partycentrum 't Noorden via diverse optredens tijdens de succesvolle kerstmarkten. Omdat de gezelligheid en gastvrijheid daar zo goed is bevallen, wil popkoor Friends niet wachten tot december voor een optreden. Voor deze zondag is een gevarieerd programma samengesteld met meerdere blokken met lekkere muziek afgewisseld met korte pauzes, gezelligheid staat voorop. Als verrassing worden door enkele leden van Friends special acts voorbereid.

Friends staat onder de bezielende leiding van dirigent Johan Klein-Nibbelink uit Bredevoort, het popkoor staat bekend om haar mooie en volle sound die prettig in het gehoor ligt. Tijdens dit verrassingsconcert wordt een mix gebracht van recente hits met rocknummers. Klassiekers als Bohemian Rhapsody, Stairway to Heaven, de Rolling Stones Medley, worden afgewisseld met Nederlandstalige hits als 'Iedereen is van de wereld', 'Mag ik dan bij jou' en 'Zij maakt het verschil'.

Het optreden is van 15.00 tot 17.00 uur, de zaal gaat open om 14.30 uur bij Partycentrum 't Noorden aan de Lichtenvoordsestraatweg 44 in Aalten.


www.popkoorfriends.nl
partynoorden.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant