In Zieuwent werd gesproken over kunst uit de 60-er jaren onder leiding van beeldend kunstenaar Berna Bonekamp. Foto: PR
In Zieuwent werd gesproken over kunst uit de 60-er jaren onder leiding van beeldend kunstenaar Berna Bonekamp. Foto: PR

Cultuur in de Wijk in Zieuwent/ Mariënvelde/ Harreveld

Algemeen

MARIËNVELDE - Het thema 'Terug naar de jaren 60' wordt op woensdag 27 september in BMV Mariënvelde gepresenteerd. Deze activiteit wordt gehouden in het kader van Cultuur in de Wijk.

Op woensdag 27 september vindt de vierde activiteit van Cultuur in de Wijk plaats in de regio Zieuwent/ Mariënvelde/ Harreveld. Dit keer wordt er om 10.00 uur gestart in de BMV Mariënvelde aan de Waalderweg 7.
Ook nu wordt weer een leuk en afwisselend programma binnen het thema 'Terug naar de jaren 60' aangeboden. Voor de pauze is er aandacht voor muziek uit deze periode waarbij gedanst kan worden onder leiding van Audrey Veldkamp. Na de pauze aandacht voor mode en kunst en cultuur uit die tijd. Senioren uit de gemeente Oost Gelre zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Meedoen is gratis. Een lidmaatschap van een ouderenbond is niet nodig.

Brede Impuls
De activiteiten vinden plaats in het kader van Cultuur in de Wijk. Dit is een initiatief van de gemeente Oost Gelre en komt mede tot stand via de Brede Impuls regeling, waarbij combinatiefunctionarissen worden ingezet om sport en cultuur te bevorderen. Cultuurcentrum Boogie Woogie, voert het project uit. Voor meer informatie kan men Harry ten Brinke bellen, tel: 06 484 565 52. Een mailtje sturen kan ook: harry@boogiewoogie.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant