Het showkorps van Sint Switbertus in actie. Foto: PR Sint Switbertus
Het showkorps van Sint Switbertus in actie. Foto: PR Sint Switbertus

Voorop lopen in het corso?

Algemeen

LICHTENVOORDE - Genoten van het corso en de muziekkorpsen die meeliepen? Voor iedereen die het mooi lijkt om in een showkorps mee te spelen en muzikale shows te brengen: wees welkom op de maandagavond bij De Swite, het clubgebouw van St. Switbertus.

Belangstellenden kunnen dan kijken bij de majorettes, de drumband of de blazersgroep en zien of dat geschikt of leuk is. Als geïnteresseerden zich nu aanmelden kunnen zij misschien al meedoen met het nieuwjaarsconcert in januari, of het picknick concert in het Wentholtpark in juli volgend jaar. Zo zijn er gedurende het jaar nog meer gelegenheden waarop het korps zich presenteert, dus volop gelegenheid om te laten zien wat men kan op trommel, saxofoon, trompet, of met een baton.

Mensen die de kunststukjes van de vendeliers erg aansprekend vinden kunnen ook bij St. Switbertus terecht. Als men dit najaar nog begint, kan men behalve tijdens de gebruikelijke optredens ook al meedoen aan het Internationale Vendeltreffen in 2019, als groepen uit heel Europa naar Lichtenvoorde komen. Informatie is op de website te vinden.


www.st-switbertus.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant