Uitslag kruisjassen Harreveld

Algemeen

HARREVELD - De eerste kaartavond van het nieuwe kruisjasseizoen in café de Boer was er één met een grote delegatie van kruisjassers van de naburige Heelweg.

Het werd een avond van uitersten. Na de eerste twee ronden dachten verschillende koppels de buit al binnen te hebben. Dat veranderde in de derde ronde totaal. Vooral in de laatste paar keer geven was het met name het koppel Rietberg – Meekes dat met slimheid en durf de gekregen troeven wist om te zetten in een geslaagde eindspurt. Met grote voorsprong was de winst voor dit koppel op de eerste kaartavond. Op afstand volgden de overige koppels dicht bij elkaar, zelfs de poedelplek kende een hoog aantal punten. De allereerste poedel van het nieuwe seizoen was voor het duo ten Have – ten Hove, met 3.980 punten.
Een troostvolle poedelproost was hun deel om met alle deelnemers uit te kijken naar de eerstvolgende kruisjasjasavond op vrijdag 6 oktober in café de Boer in Harreveld. De uitslag: 1. Rietberg - Meekes 4910 punten; 2. Reinsen – gr. Nibbelink 4560 punten; 3. Lankveld – Rouwhorst en Hummelink – Spieker 4510 punten; 5. Kampshof – Temming 4490 punten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant