advertorial

Exclusieve lezersactie: AchterhoekBespaart.nl

ACHTERHOEK - Lezers van de uitgaven van Achterhoek Nieuws hebben gedurende de maand oktober de exclusieve mogelijkheid om zich in te schrijven voor een energieveiling. Door in te schrijven bij deze energieveiling krijgt men de mogelijkheid om de allerscherpste tarieven voor de energierekening vast te zetten. Besparingen kunnen namelijk wel oplopen tot zo'n 350 euro per jaar.

AchterhoekBespaart.nl is een initiatief van Achterhoek Nieuws en Vastelastenbesparing.nl. Met Vastelastenbesparing.nl is een gevestigde naam in de wereld van energieleveranciers gevonden; ruim 50.000 mensen hebben zij inmiddels naar volle tevredenheid geholpen met de overstap van energieleverancier.

Beste energieaanbieding ooit
Door de samenwerking van Vastelastenbesparing.nl met Achterhoek Nieuws kan de lezer profiteren van de allerscherpste energietarieven van de markt. Iedereen kan zich vrijblijvend inschrijven op AchterhoekBespaart.nl. Voor iedereen die zich heeft ingeschreven zal vervolgens onderhandeld worden met de energieleveranciers. Door dit op deze manier te doen is AchterhoekBespaart.nl in staat om de energieleveranciers tegen elkaar uit te spelen en de beste tarieven af te dwingen.

Iedereen die zich heeft ingeschreven krijgt vervolgens het energieaanbod dat als beste uit de bus is gekomen via e-mail toegestuurd. Men maakt zelf de keuze of men gebruik wil maken van dit aanbod of niet. Als iemand gebruik wil maken van het aanbod, dan regelt AchterhoekBespaart.nl een vlekkeloze overgang naar de nieuwe energieleverancier.

Overstappen: fluitje van een cent
"De overstap van de ene naar de andere energieleverancier is de afgelopen jaren eigenlijk een fluitje van een cent geworden. Er is een landelijk centraal systeem waarin alle mensen geregistreerd staan met hun huidige energieleverancier, waardoor energieleveranciers met elkaar kunnen communiceren en de overstap van de ene naar de andere leverancier vlekkeloos verloopt", zo vertelt Jeroen Voorn, oprichter van Vastelastenbesparing.nl. "Voor veel mensen is het nog altijd lastig en onduidelijk wat de verschillen tussen energieleveranciers zijn en wat daarin de beste keuze is voor een overstap. Daarom helpen wij mensen met kiezen en bieden we alleen de allerbeste optie. Zo weet je zeker dat het goed geregeld is en dat er een deskundig team van mensen vooraf naar gekeken heeft. Voor veel mensen levert dit vervolgens een flinke besparingen op, die oploopt tot wel 350 euro."

Inschrijven kan tot 31 oktober
Men kan zich nog tot 31 oktober inschrijven. Hoe meer mensen meedoen, hoe scherper onderhandeld kan worden en hoe voordeliger de tarieven zullen zijn. De inschrijving is geheel vrijblijvend. Pas als men het energieaanbod ontvangt, hoeft men te beslissen of men ook daadwerkelijk op het aanbod in gaat.

Inschrijven kan via www.AchterhoekBespaart.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden