advertorial

'Bij AquaFit Bewegingscentrum voel ik me op m'n gemak'

HARREVELD - "AquaFit Bewegingscentrum in Harreveld? Zou dat wat zijn? Zou hun BenFit programma voor mij de oplossing zijn? Me eindelijk weer fit voelen, meer energie en conditie krijgen en nu echt de overtollige kilo's kwijt raken?" Dit vroeg Ellen, klant bij AquaFit Bewegingscentrum, zich af.

"Ik heb een afspraak bij AquaFit gemaakt voor een intakegesprek (de beste beslissing ooit!). Onder persoonlijke begeleiding van BenFit-coach Fraukje ga ik afvallen, met op maat gemaakte voedingslijsten en daarnaast wekelijks sporten onder goede begeleiding. 
Elke week sta ik op de weegschaal bij m'n BenFit-coach. Die beruchte stok achter de deur werkt toch wel heel goed! De knop was om en ik begon resultaat te zien. Wat ben ik blij dat ik deze stap genomen heb. Niet alleen de kilo's werden minder, maar ook mijn figuur veranderde door het sporten. Ook de wekelijkse tips over voeding en de motiverende gesprekjes met coach Fraukje vond ik fijn. En natuurlijk de gezellige, leuke sportlessen! Kortom, ik voel mij fit heb veel meer energie gekregen en voel me slank.
AquaFit Bewegingscentrum is een fijne en gezellige sportschool om naar toe te gaan. Ik voel me bij hen op mijn gemak, kan mezelf zijn en samen hebben we dit geweldig resultaat behaald!"

Meer weten over AquaFit Bewegingscentrum? Neem contact op via 0544-375289 of www.aquafitbewegingscentrum.nl
 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden