advertorial

Hotel De Koppelpaarden in de steigers

Hotel De Koppelpaarden in de steigers. Foto's: PR
Hotel De Koppelpaarden in de steigers. Foto's: PR

LICHTENVOORDE - Het zal vele voorbijgangers al opgevallen zijn: De Koppelpaarden in hartje Lichtenvoorde staat momenteel letterlijk en figuurlijk in de steigers. Aan de buitenkant van het monumentale pand wordt de komende weken hard gewerkt. Kozijnen en deuren worden gerestaureerd, de originele glas-in-loodramen komen weer terug, het hele pand krijgt een nieuwe witte verflaag en ook de buitenverlichting en de belettering worden grondig aangepakt. Half november zou deze gezichtsbepalende klus geklaard moeten zijn volgens de planning.

De inpandige werkzaamheden nemen echter meer tijd in beslag, aldus de eigenaren. Diverse lokale bedrijven zijn al maanden bezig om elf splinternieuwe hotelkamers te realiseren. Op de eerste etage komen negen tweepersoons kamers die tevens bereikbaar worden met een lift.
Datzelfde geldt voor de beide nieuwe suites die op de tweede etage in aanbouw zijn. Het café- en restaurantgedeelte wordt ook drastisch gerenoveerd. Uiteindelijk zal Lichtenvoorde begin 2018 een compleet vernieuwd hotel voor de recreatieve en zakelijke hotelgast rijker zijn. Maar bovenal moet Hotel De Koppelpaarden een gastvrij en laagdrempelig trefpunt worden voor alle burgers, zeven dagen in de week open voor logies, ontbijt, lunch, diner, koffie, krant of borrel.
De zoektocht naar nieuwe medewerkers voor het hotel is inmiddels gestart. Enthousiaste Achterhoekers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in de hotelbranche kunnen vanaf reageren op de advertenties in de Elna.
Ondanks de vele bouwwerkzaamheden blijft de zaal van De Koppelpaarden ook de komende maanden toegankelijk tijdens diverse evenementen zoals Roomse Herrie De Bruiloft, het Keifestival en op Nieuwjaarsdag staat als vanouds de KGB Nieuwjaarsparty weer op de agenda! De originele KGB band komt net als 26 jaar geleden dan weer naar de plek waar het ooit allemaal begon.

De kaartverkoop voor dit legendarische feest gaat deze week online via de website www.dekoppelpaarden.com.
Ook de verbouwing van De Koppelpaarden is voor geïnteresseerden te volgen via deze site.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden