Veel muziek, voor elk wat wils. Foto: PR
Veel muziek, voor elk wat wils. Foto: PR

Lichtenvoorde maakt zich op voor Keifestival

Algemeen

LICHTENVOORDE - Zaterdag 28 oktober, traditiegetrouw de laatste zaterdag van oktober, staat het Keifestival weer op het programma. Het Lichtenvoordse festival maakt zich op voor haar 32e editie. "Ook dit jaar bieden we weer een enorm gevarieerd programma,' aldus programmeur Walter Niënhuis. 'Van Dilana Smith, bekend van The Voice of Holland tot drumlegende Benny Greb."

Niënhuis is samen met vier andere bestuursleden verantwoordelijk voor de programmering van het Lichtenvoordse festival. "We proberen een goede mix te maken, tussen tributebands enerzijds, regionaal talent en (inter)nationale topbands." Lokale topmuzikanten staan er in de vorm van 'Hooked', deze inmiddels bekende roulatieformatie bestaat uit een keur aan Achterhoekse muzikanten en focust zich elk optreden op een thema. Het thema van deze editie is 'Hooked on 90's rock', ofwel stevig gitaarwerk uit de jaren '90.

Nieuw dit jaar is Café Sjakie, dat gehuisvest is in Steakhouse Beef 'n Bone en dient als pauzeplaats tussen de kroegen in hartje centrum enerzijds en Café de Zaak, de Concertainer en Zaal Den Diek anderzijds.
Het 31ste Keifestival is op zaterdag 28 oktober in zaal en café de Koppelpaarden, café de Kletskop, zaal Meijer, café de Kruup, tapperij van Ooijen, café de Zaak, zaal Den Diek, Steakhouse Beef 'n Bone (Sjakie Café) en de concertainer. 25 acts op 10 podia zullen zorgen voor een fantastisch festival. Kaarten zijn verkrijgbaar via de deelnemende horeca, Westernman Jeans & Casuals en de website van het festival.


www.keifestival.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant