Foto: PR
Foto: PR

Zeer geslaagd open huis De Mattelier

Algemeen

GROENLO - Afgelopen zaterdag stonden de deuren van De Mattelier open voor alle geïnteresseerden uit Groenlo en omgeving. Van 11.00 tot 16.00 uur kon iedereen het gebouw en al haar mogelijkheden komen bekijken en genieten van verschillende optredens, demonstraties en workshops van verenigingen en organisaties die gevestigd zijn in De Mattelier. Het programma werd gepresenteerd en muzikaal ondersteund door Marlies Claasen en Tom Klein. Dat was een schot in de roos. Met veel enthousiasme en passie werden de diverse onderdelen door Marlies aan elkaar gepraat. 

Ruim duizend belangstellenden, van jong tot oud, maakten van de gelegenheid gebruik en namen een kijkje in het nieuwe multifunctionele gebouw. Ook was er grote belangstelling voor de verschillende informatiestands en demonstraties van de aanwezige verenigingen. Het was een zeer drukke dag met vele positieve reacties vanuit de belangstellenden. Zo viel de grote diversiteit en de verschillende mogelijkheden van het multifunctionele gebouw bij velen bijzonder op. Iedereen vertrok met veel enthousiasme. Hopelijk keert men ook met veel enthousiasme nog vaak terug in De Mattelier bij een voorstelling, een concert, een vergadering, een beurs  

Kortom we kijken terug op zeer geslaagde dag!

Het theaterseizoen van De Mattelier is inmiddels in volle gang. De komende maanden kunt u komen genieten van de volgende voorstellingen en concerten:

Donderdag 26 oktober aanvang 19.00 uur: Loverboys! 
Een interactief theaterprogramma voor moeders met dochters over de loverboys van tegenwoordig. Georganiseerd door Mazzel!

Zondag 29 oktober aanvang 10.00 uur: Muziekmarathon Muziekvereniging Groenlo. 
Een 12 uur durend muziekprogramma met o.a. de Grolse Maestro en gastoptreden van Erwin ter Bogt.

Vrijdag 3 november aanvang 20.00 uur: Kwinkslag Joost & Martijn 
Ze hebben al tien jaar ervaring als 'buutreedners' in het carnaval. Vorig jaar waren ze de grote verrassing in de theatershow 'Riesewijk en Co'. Joost Frank en Martijn Gelinck durven nu op eigen benen te staan

18 november aanvang 20.00 uur: Garde Grenadiers en Jager. 
Concert van de militaire regimentsfanfare ter ere van het 25-jarig bestaan van het Seniorenorkest de Achterhoek

Vrijdag 24 november aanvang 20.00 uur: 2e voorstelling Kwinkslag Joost & Martijn
Vrijdag 1 december aanvang 20.00 uur: 3e voorstelling Kwinkslag Joost & Martijn
Zaterdag 2 december aanvang 20.00 uur: 4e voorstelling Kwinkslag Joost & Martijn
Voor deze 3 voorstellingen zijn nog kaarten beschikbaar!!!

Zaterdag 9 december aanvang 20.00 uur: Concert van PodiuM. 
Een nieuw muziekproject om jongeren te verbinden. Een jongerenmuziekevent dat georganiseerd wordt door jongeren. Vanaf september zijn de jongeren aan het oefenen om op 9 december een prachtig concert te geven voor iedereen die van muziek houdt.

Zondag 17 december aanvang 19.00 uur: Kerstconcert Vocales

Verder staan de volgende activiteiten / evenementen nog op de rol:
Zondag 5 november aanvang 10.30 uur: Grolsch Verzamelaarsbeurs
Vrijdag 15 december aanvang 11.00 uur: Kerst Inn
Donderdag 21 december: Eat to Meet (onder voorbehoud)

Het theaterprogramma voor het seizoen van 2018 is volop in ontwikkeling, maar alvast een datum om in uw agenda te zetten:
Vrijdag 6 april aanvang 20.15 uur: Absolutely Floyd. Tijdens een concert van Absolutely Floyd wordt de bezoeker verwend met een keur aan hits uit het gehele oeuvre van Pink Floyd. Dit alles aangevuld met veelal zelf geproduceerde videobeelden en een fantastische lichtshow.

Voor meer informatie over de voorstellingen en activiteiten, evenals de ticketverkoop ga naar www.demattelier.nl en www.facebook.nl/demattelier. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden en faciliteiten bij De Mattelier kunt u contact op nemen via info@demattelier.nl of  06-42497744.

Tot ziens in De Mattelier!


 

Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant