Kleinkoor Vivente staat onder leiding van Annette Weterings. Foto: PR
Kleinkoor Vivente staat onder leiding van Annette Weterings. Foto: PR Foto: null

Kleinkoor Vivente zingt met ‘Hart en Ziel’ op 29 oktober aanstaande in Lichtenvoorde.

Algemeen

LICHTENVOORDE - Kleinkoor Vivente brengt op zondag 29 oktober in de sfeervolle Johanneskerk in Lichtenvoorde een ‘Hart en Ziel’-uitvoering met als thema 'Cirkel van het Leven' ten gehore. Iedereen is van harte welkom om van 17.00 tot 18.00 uur te komen luisteren.

Alweer voor het vierde jaar op rij laat Kleinkoor Vivente zich door het radioprogramma ‘Hart en Ziel’ inspireren om aan de hand van een thema liederen uit haar uitgebreide repertoire te zingen.

Deze ‘Hart en Ziel’ draagt het thema 'Cirkel van het Leven', waarbij de zang wordt afgewisseld door verhalen of gedichten die bij dit thema passen. Zo worden deze middag onder andere het mooie 'Sure on this Shining Night' van Morten Lauridsen, maar ook 'The Shower' van Edward Elgar uitgevoerd. Natuurlijk staat bij dit thema ook het in zijn eenvoud prachtige lied 'Zonder Jou' op Viventes Hart en Ziel-lijst. De liederen zijn meerstemmig en worden zowel a capella als onder pianobegeleiding gezongen. Het koor staat onder leiding van Annette Weterings. De pianobegeleiding is in handen van Jorrick Simmes.

De toegang is gratis. Een vrije gift wordt op prijs gesteld.


www.vivente.harreveld.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant