Leden van FCCL met hun prijzen. Foto: PR FCCL
Leden van FCCL met hun prijzen. Foto: PR FCCL (Foto: Verona Westera)

FCCL fietst voor de bekers in Apeldoorn

LICHTENVOORDE - Op zaterdag 21 oktober was de laatste BMX-wedstrijd van de NFF Regio Midden in Apeldoorn, waaraan ook de FietsCrossClub Lichtenvoorde (FCCL) meedoet.

Speciaal voor de finalewedstrijd was er een heuse loopfietswedstrijd georganiseerd voor de jongste toeschouwers. Kinderen van 2 tot en met 4 jaar konden op een echte BMX-baan hun kunsten laten zien met de loopfiets. Namens de FCCL deed Zoë van de Rassel mee. En hoe! Zoë eindigde op de eerste plaats.
Naast de loopfietsenrace was er ook een speciale estafette-race georganiseerd waarbij enkele ouders zich met gevaar voor eigen leven over een opblaasbare stormbaan moesten storten om vervolgens het stokje over te dragen aan een aantal BMX-ers die vervolgens allemaal een snel rondje over de baan moesten maken. De FCCL presteerde uitstekend, mede door de (verrassend goede) inspanningen van Michiel Roosendaal, Wouter Dreijers en Harm Hubers. Een derde plaats zorgde voor een mooie beker voor de clubprijzenkast. Dat was niet de enige derde plek die de FCCL heeft behaald. Ook in het algemeen clubklassement is de Fietscrossclub Lichtenvoorde op deze mooie plek geëindigd.
Naast deze mooie clubprestatie zijn er ook hele mooie individuele prestaties neergezet. Wat te denken van Swen Wevers en Gertie Hobelman die als eerste geëindigd zijn in het overall klassement in hun eigen klasse.
Stijn Dreijers en Daan Hobelman eindigden beiden op een hele mooie tweede plaats in het klassement van hun leeftijdsklasse. En derde plekken in het algemene klassement waren er voor Finn Biesbroek en Ryan Bouwmeester. Uiteraard waren er naast deze podiumplekken ook mooie uitslagen bij de andere FCCL-rijders. Iedereen heeft voor zijn geweldige inspanningen een dikverdiende beker in ontvangst genomen.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5756721&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=elna.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=713,726" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>