CDA vergadert in Zieuwent

Algemeen

ZIEUWENT - De CDA-fractie vergadert op dinsdag 14 november in Het Witte Paard in Zieuwent.

De raadsleden van het CDA Oost Gelre vergaderen - normaal gesproken - twee keer per maand op dinsdagavond in het stadhuis van Groenlo. In deze fractie vergaderingen komen de agenda's aan de orde van de raadscommissie, de raadsvergaderingen en worden actuele onderwerpen besproken. Het afgelopen jaar is dat een beetje anders: de fractie vergadert telkens ergens anders op locatie. Zo is het CDA wij al in Mariënvelde, Vragender, Lichtenvoorde, Groenlo, Harreveld en Zwolle geweest. Nu komt de fractie naar Zieuwent om te vergaderen. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij het openbare deel van de vergadering. Bovendien geeft de fractie gelegenheid om persoonlijke of plaatselijke dilemma's te delen. In Zieuwent zouden bijvoorbeeld onderwijs, glasvezel, woningbouw en de plannen voor de bouw van twee megastallen aan de Schurinkweg en de Kroosdijk onderwerpen kunnen zijn waar belangstelling voor is.

De CDA-fractievergadering op dinsdag 14 november begint om 19.30 uur, bij Het Witte Paard in Zieuwent. Fractielid Theo Donderwinkel en bestuurslid Anton Spieker zijn de gastheren van deze avond. Naar verwachting zijn beide CDA-wethouders Marieke Frank en Jos Hoenderboom ook aanwezig.
De fractievergadering bestaat uit twee delen, het openbare gedeelte begint om 19.30 uur en aansluitend uiterlijk om 21.00 uur begint het besloten gedeelte. Iedereen is welkom bij het openbare deel; niet alleen CDA-leden.

De CDA-fractie is voor vragen ook te bereiken via e-mail cdaoostgelre@gmail.com of t.donderwinkel@oostgelre.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant