VIDEO

Haal de gezelligheid in huis met 't Praothuus Kwartet

Waor bunt mien hansen? An de teke staon en duftig daldeejen. Zo maar een paar kaarten uit het helemaal-te-gekke Praothuus Kwartet. Achterhookser ku'j 't neet kriegen! Na het succes van 't Praothuus Kwartet van vorig jaar hebben uitgeverij Achterhoek Nieuws en Studio ToonWorkz besloten een tweede hagelnieuwe editie uit te brengen.

Wekelijks verschijnt de strip 't Praothuus in de veertien plaatselijke kranten van Achterhoek Nieuws. Het Praothuus is een typisch Achterhoekse café waarin de dieren uit het bos hun commentaar geven op de actuele gebeurtenissen. In de strip wordt bovendien in het dialect gesproken.

Nu is er voor de tweede keer weer een kek kwartet verkrijgbaar van de beestenbende: 't Praothuus Kwartet. Maar liefst elf kwartetten met thema's als 't Weer ('t Vrus), Wel & wee (Kats van 't rit) en Bijnamen (Ploddejochem). En 't mooie is: de kaarten zijn prima te 'husselen' met de eerste editie.

Het kwartet wordt uitgegeven door Achterhoek Nieuws in samenwerking met Studio ToonWorkz en is voor € 8,50 verkrijgbaar in verschillende speciaalzaken in de Achterhoek. Klik hier voor een overzicht van de verkooppunten.

Meer berichten