Foto: PR
Foto: PR
advertorial

Advent op Rosenhaege

WINTERSWIJK/KOTTEN - Rosenhaege mag nu de deuren openen van het bijzondere bedrijf, dat allerlei duurzame, natuurlijke en eigentijdse diensten biedt, zoals tuinontwerpen en Easy Gardening met 4,5 ha kijktuinen, verkoop van Engelse rozen, het Keltische koffiehuis en de Country Classic Shop. "Het feit dat dit nu eindelijk vergunningtechnisch rond is, willen we vieren met een feestje: Advent in Europa, op zaterdag 25 en zondag 26 november", zegt eigenaresse Willy Grijsen.

Britse tweed
De Country Classic Shop is zo'n speciaalzaak met een mooie collectie traditionele, kwalitatief hoogwaardige, veelal duurzame en functionele kleding voor het buitenleven. De stijl is een mooie combinatie van levensstijlen en tradities in Europa met aandacht voor cultuurhistorische elementen en natuurbeleving. Ter gelegenheid van de feestelijke opening geeft Rosenhaege tot 1 januari 2018 tien procent korting op de producten uit de shop.

Feest
Tijdens het feestelijke event Advent in Europa zijn meerdere standhouders aanwezig zoals het Kinkeltje met brocante, Yoannah met gobelinkussens, Chevalier met schitterende kleding voor het buitenleven, mooie sieraden, bad- en linnengoed van Annemarie Damen, boekhandel Holders met bijzonder speelgoed, de Kookmuts met kerstrecepten. Elk van de standhouders vertegenwoordigt een land in Europa.

Adventsmuziek van Kon. WOV
Op zaterdag zijn de midwinterhoornblazers te gast en op zondag brengt de Kon. WOV adventsmuziek ten gehore van 13.30 tot 16.00 uur.

Wintercafé
Er is binnen en buiten een wintercafé. In de sfeervolle ambiance met Nordmann-kerstbomen (die ook te koop zijn) en vuurkorven kan men genieten van gebak, warme chocolademelk of glühwein.
De entree bedraagt drie euro per persoon; kinderen gratis. Honden zijn, mits aangelijnd, ook welkom.

Rosenhaege, aan de Bekeringweg 8 in Winterswijk-Kotten, tel. 0543-563339 of 0653673909, is open van 10.30 tot 17.30 uur.

www.rosenhaege.com

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden