Namens Spieker Hoveniers reikt René Spieker de prijs uit aan winnaar Te Brake. Foto: PR
Namens Spieker Hoveniers reikt René Spieker de prijs uit aan winnaar Te Brake. Foto: PR
advertorial

Prijs landelijke cashback-actie valt in Lichtenvoorde

ZIEUWENT - Spieker Hoveniers uit Zieuwent bood haar klanten afgelopen tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, hield een cashback-actie. Elke maand werden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken voor deze landelijke actie. Eén van de winnaars is een klant van Spieker Hoveniers; hij wint een bedrag van 564,14 euro. De uitreiking vond afgelopen week plaats.

Spieker Hoveniers is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij dit hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

René Spieker, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: "De actie hield in dat we elke klant vroegen een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en met het invullen hiervan maakt onze klant ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Eén van onze klanten is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?" Prijswinnaar Te Brake sluit zich hier bij aan: "René attendeerde ons op de cashback-actie. Wij zijn erg tevreden over de diensten van zijn hoveniersbedrijf. De mannen van Spieker Hoveniers hebben het straatwerk achter onze woning hersteld, de tuin een flinke snoeibeurt gegeven en daarnaast zowel het gazon als de borders bemest. We waren erg verrast toen we van TuinKeur te horen kregen dat we één van de prijswinnaars waren. Er zijn nog tuinplannen dus deze prijs zal goed besteed worden!"

René vertelt: "De actie loopt tot en met november, maar ook volgend tuinseizoen kunnen we de actie weer aanbieden. Recent is namelijk door TuinKeur besloten de actie in 2018 te herhalen. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn enthousiast dat we, naast kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten."
Meer informatie over de actie is te lezen op www.tuinkeur.nl/acties of neem direct contact op met Spieker Hoveniers via 06 - 29316231.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden