Nominaties voor Sportverkiezingen gezocht

Algemeen

OOST GELRE - Welke sporter of sportteam of sportvrijwilliger verdient het om in de spotlights gezet te worden op het podium tijdens Koningsdag? Wie een kandidaat weet, mag mailen naar info@sportverkiezingoostgelre.nl of de favoriet nomineren via de facebookpagina van Sportverkiezing Oost Gelre.

Jaarlijks organiseert de Sportverkiezingsraad de Sportverkiezing van de Gemeente Oost Gelre. Tijdens de Sportverkiezing worden sporters, sportteams en sportvrijwilligers die een buitengewone prestatie hebben geleverd in het zonnetje gezet. Ongetwijfeld zijn er in het afgelopen jaar 2017 weer opmerkelijke prestaties geleverd door sporters en sportploegen uit onze gemeente. Tijdens de Sportverkiezing wordt er uit verschillende genomineerden een Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en Sporttalent van het jaar gekozen. Tevens wordt de prijs voor Vrijwilliger van het jaar uitgereikt.

De organisatie van de sportverkiezing is in handen van de Sportverkiezingsraad, die nauw samenwerkt met de gemeente Oost Gelre. De raad bestaat uit een aantal vertegenwoordigers van sportverenigingen uit de gemeente. De sportverkiezing wordt jaarlijks gehouden tijdens Koningsdag op 27 april op de Markt in Lichtenvoorde.

Alle sportverenigingen in de gemeente Oost Gelre worden aangeschreven met het verzoek genomineerde(n) van hun vereniging voor te dragen. Maar inwoners van de gemeente Oost Gelre wordt gevraagd om sporters en teams te nomineren, waarvan zij vinden vindt dat zij in het jaar 2017 een buitengewone sportprestatie hebben geleverd. Nomineren kan door een mail te sturen naar info@sportverkiezingoostgelre.nl, onder vermelding van de naam van de sporter, de sport waarin de prestatie is geleverd en wat er gepresteerd is. Nomineren kan tot en met 14 januari. Op het moment dat alle genomineerden bekend zijn, wordt dat bekend gemaakt in de Groenlose Gids en de ELNA. Daarbij worden de genomineerden voorgesteld. Uit deze genomineerden worden per categorie de winnaars gekozen.


www.sportverkiezingoostgelre.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant