De kandidaten van de PvdA Oost Gelre. Foto: PR
De kandidaten van de PvdA Oost Gelre. Foto: PR

PVDA verkiezingsprogramma

Algemeen

OOST GELRE - Onlangs zijn de leden van de PvdA Afdeling Oost Gelre bijeengeweest in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. In De Mattelier te Groenlo bogen de leden zich over de definitieve inhoud van het verkiezingsprogramma en de vaststelling van de kandidatenlijst.

Na een korte toelichting op het programma door de programmacommissie en discussie over enkele wijzigingsvoorstellen werd het verkiezingsprogramma nagenoeg onveranderd vastgesteld. Dit verkiezingsprogramma is te lezen op de site van de afdeling: www.pvdaoostgelre.nl.

Vervolgens werd de definitieve kandidatenlijst vastgesteld. De beide huidige raadsleden: Richard Klein Tank en Peter Baks kregen plek 1 en 2 op de lijst toebedeeld, waarbij fractievoorzitter Richard Klein Tank opnieuw de lijsttrekker is. Op plek 3 staat nieuwkomer en tevens eerste vrouwelijke kandidaat: Annelies Donderwinkel. Huidig commissielid Jos te Molder, tevens nieuw op de lijst, bezet plek 4. Bekend Grollenaar Boukhiyar Taouil staat op 5, het jonge talent Derk Jan Venema op 6 en good old Kees van den Hoek op 7.

De lijst wordt gecompleteerd door betrokken en enthousiaste leden die vanuit hun persoonlijke en/of maatschappelijke achtergrond en expertise de PvdA Oost Gelre een warm hart toedragen en middels hun kennis en ervaring de fractie willen ondersteunen in haar politieke werkzaamheden.

De komende tijd wil de PvdA gebruiken om de kandidaten aan de kiezers van Oost Gelre te presenteren en de standpunten en visie betreffende de gemeente Oost Gelre uit te dragen.


pvdaoostgelre.nl

facebook.com/OostgelrePvda

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant