Christmas Carols met de 'Franse slag'

Algemeen

LICHTENVOORDE - In de Johanneskerk in Lichtenvoorde zijn op dinsdag 19 december van 19.30 tot 20.30 uur Christmas Carols te horen en te zingen, maar dan met de 'Franse slag'.

Een prachtige oude Engelse traditie is het samen zingen van kerstliederen. Op dinsdag 19 december is er in de Johanneskerk een sfeervolle kerstsamenzang, met muzikale klassiekers uit verschillende tradities en landen. Deze keer wordt er aan de aloude Christmas carols een unieke draai gegeven. Het worden kerstliederen, letterlijk en figuurlijk, met een Franse slag.
De muzikale medewerking is onder andere in handen van Xandra Storm met haar Orgue de Barbarie, dat is de Franse naam voor een draaiorgel. Met haar mini-draaiorgel was zij al eerder te gast in de Johanneskerk. Dat leverde een unieke samenwerking op die nu een vervolg krijgt. De leiding is in handen van ds. Hans Hinkamp, die ook een Frans kerstverhaal zal vertellen. Iedereen, van jong tot oud, is van harte uitgenodigd om mee te zingen, maar alleen luisteren mag natuurlijk ook.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant