Filmavond in 2Gether met 'To the wonder'

LICHTENVOORDE - Op zaterdagavond 16 december draait de film To The Wonder in 2Gether aan de Dijkstraat 13. Wat is dit voor liefde die ons liefheeft, fluistert een vrouwenstem in de voice-over bij de start van de film…

De geliefden Neil en Marina hebben zich teruggetrokken op een Frans eiland waar ze genieten van elkaar en hun ongelukkige verleden achter zich proberen te laten. Neil denkt met Marina de vrouw van zijn dromen te hebben gevonden, en belooft haar eeuwige trouw. Als twee jaar later de liefde wat verwatert, ontmoet Neil zijn oude vlam Jane. De twee worden hopeloos verliefd en dat brengt Neil in een lastige positie. Marina twijfelt ondertussen aan haar liefde voor Neil en vraagt priester Father Quintana om advies. Father Quintana is zelf in conflict met zijn geloofsovertuiging, hij voelt niet meer de toewijding die hij in de begindagen had. Neils tweestrijd met de twee vrouwen en Father Quintana's strubbelingen met het geloof zorgen ervoor dat beide met verschillende vormen van liefde leven.

De film start om 20 uur en duurt ongeveer twee uur. Vanaf 19.30 uur is er koffie of thee te drinken. De toegang van de film is gratis. De filmavond wordt georganiseerd door LICHT.

Meer berichten