De nummers 1 tot en met 7 van de kieslijst van de VVD in Oost Gelre. Foto: PR
De nummers 1 tot en met 7 van de kieslijst van de VVD in Oost Gelre. Foto: PR

Kandidatenlijst VVD Oost Gelre vastgesteld

OOST GELRE - Tijdens de algemene ledenvergadering van de VVD afdeling Oost Gelre op 3 januari is de VVD-kandidatenlijst vastgesteld. De lijst toont de nodige nieuwe gezichten, en is volgens de partij 'breed gedragen door de goede mix van jongere en ervaren raadsleden'.

Lijsttrekker is Bart Porskamp, op de lijst gevolgd door Frank Boschker, Kees Porskamp, Ellen Ribbers, Alfred Wopereis, Karel Bonsen, 7. Fiona Algera-Dorenbos, René Spekschoor, Klaas Rendering, Eric Huinink, Bart Wopereis, Joost Luttikhold, Fons Nijhof, Hans Hissink, Paul Wentink.

Lijsttrekker Bart Porskamp: "Vol enthousiasme en met plezier zie ik de komende gemeenteraadsverkiezingen tegemoet. Onze lijst kent de nodige nieuwe gezichten. Het is een goede mix aan jongere en ervaren kandidaten. Een mooie groep enthousiaste en betrokken kandidaten die zich met enthousiasme en plezier zullen inzetten voor onze inwoners en ondernemers. In aanloop naar de verkiezingen op 21 maart zult u regelmatig worden geïnformeerd over de belangrijkste standpunten uit ons verkiezingsprogramma. Hierbij zal zeker de nadruk liggen op het versterken van onze zelfstandige gemeente op het gebied van wonen, werken en leefbaarheid voor jong en oud in elke kern."

Wie nu al vragen heeft voor de VVD-fractie, kan deze mailen naar lijsttrekker Bart Porskamp (b.porskamp@oostgelre.nl).

Meer berichten