Tino Martin. Foto: PR
Tino Martin. Foto: PR

Sjoksfestival 2018 met Tino Martin en Partysquad

Algemeen

AALTEN – De 27ste editie van het Aaltense Sjoksfestival wordt op zaterdag 26 mei gehouden. De organisatie is erin geslaagd om enkele topartiesten te contracteren waaronder Tino Martin en The Partysquad. Ook enkele lokale dj's maken hun opwachting. Net als de vorige twee edities zal ook dit keer het Aaltense centrum worden omgetoverd tot een gesloten festivalterrein met drie podia. Het programma is dit jaar zeer divers, met voor elk wat wils.

Tino Martin is een rijzende ster. Hij gaf vorig jaar uitverkochte shows, onder andere in de Heineken Music Hall en ZiggoDome. Zijn eerste podiumervaring deed hij op toen hij veertien was in de strandtent van zijn oom en tante. Tino zong een nummer mee met de band die de avond muzikaal verzorgde. Vanaf dat moment was er bij hem geen twijfel mogelijk, dit wilde hij de rest van zijn leven doen. Hij heeft inmiddels twee albums op zijn naam staan en treedt op in binnen- en buitenland en krijgt lovende recensies.

Het Nederlandse dj-team The Partysquad bestaat uit Jerry Leembruggen (DJ Jerry) en Ruben Fernhout (MC Ruben). Het tweetal ontmoette elkaar in 1998 tijdens de tournee 'Wanted' voor nieuw talent. DJ Jerry was de vaste dj tijdens deze tournee en Ruben presenteerde de shows. In datzelfde jaar begonnen ze met een vaste clubavond in het Amsterdamse Margaritas. Ze draaiden daarna niet alleen op veel feesten en clubs in Nederland maar ook als gast-dj's in onder andere Spanje, Zweden en op Curaçao. Ook op grote evenementen als Innercity waren ze aanwezig.

Onder het motto 'Voor de Lol' komt de Bende Van Ellende naar Aalten. Ook Feestnation is van de partij op het Sjoksfestival van zaterdag 26 mei. Aalten maakt kennis met twee party-generals die elke tent en elk festival op z'n kop weten te zetten met hun energie en interactie met het publiek.

De superband Q5 New Style is een combinatie van dynamische live muziek versterkt door de beats van een dj. Vijf getalenteerde entertainers nemen het publiek mee in een unieke live dance experience vol show en interactie, ondersteund op een mega video wall.
De Mannen van Oranje staan garant voor onvervalst Nederlands sentiment; meezingen, deinen, gezelligheid. Alle bekende Nederlandstalige stampers komen voorbij zoals nummers van Jan Smit, Rene Schuurmans, Frans Duijts, Gerard Joling, Django Wagner, De Dikdakkers, Marco Borsato, André Hazes, Rinus, Gebroeders Ko, Nick & Simon, Guus Meeuwis, Wolter Kroes, Vinzzent, Jeroen van der Boom en natuurlijk Frans Bauer. De lokale dj's Wimpie en Ardex completeren het programma.

"We hebben bewust gekozen voor een heel ander en verrassend programma, samengesteld met onze adviseur Gilbert van Zolingen. Hij kent de muziekscene als geen ander en weet wat 'hot' is op dit moment. Middels een promofilm van Bas van der Bent hebben we tijdens de AFM Kinderhulpweek de line-up bekend gemaakt. De reacties zijn erg positief. We gaan weer ons stinkende best doen voor een fantastisch Sjoksfestival in het Aaltense centrum", aldus een enthousiaste Christiaan ter Haar van de Stichting Sjoksevenementen Aalten. De voorverkoop voor dit unieke evenement gaat van start in februari.


www.sjoks.nl

www.facebook.com/Sjoksfestival

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant