Litac komt zaterdag 13 januari langs de deuren om snert en rookworsten te verkopen. Foto: PR
Litac komt zaterdag 13 januari langs de deuren om snert en rookworsten te verkopen. Foto: PR

Rookworsten- en snertactie bij Litac

LICHTENVOORDE - Het is inmiddels al 26 jaar traditie dat leden van Litac, met name jeugdleden, aan het begin van het nieuwe jaar aanbellen met de vraag of men rookworsten en / of snert wil kopen. Met de opbrengst kunnen weer veel activiteiten worden georganiseerd.

Litac is een vereniging waarbij zowel tafeltennis als dynamictennis op prestatief, maar vooral recreatief niveau gespeeld worden. Daarnaast is er een zeer actieve afdeling voor de G-sporters. Voor alle geledingen wordt er telkens weer door de vele actieve vrijwilligers van alles georganiseerd. Hoewel de opbrengst allereerst bestemd is voor activiteiten voor de jeugd hebben allen er baat bij dat er veel verkocht wordt. Daarom komen (jeugd)leden van deze vereniging zaterdag 13 januari tussen 10.00 en 16.00 uur aan de deur.

Allereerst heerlijke ambachtelijk gerookte rookworsten: twee voor vijf euro of vijf voor tien euro. Of men kan kiezen voor een pak snert - rollen van 1 liter - voor vijf euro. Beide mag natuurlijk ook.
Wie het misschien handiger vindt, bijvoorbeeld omdat men misschien niet thuis is, om een pakket digitaal te bestellen: dat kan op de website (www.litac.nl). Ook kan men bestellen via een van de leden. Dan komt Litac de bestelling bezorgen of men kan de bestelling zelf ophalen in de Zandschoppe (Varsseveldseweg 62A). Maar ook zonder bestelling kan iedereen deze zaterdag in de Zandschoppe terecht. Er zijn de hele dag Litac-leden aanwezig.
Het bestuur van Litac roept op: "Geef onze jeugd dat extra steuntje door iets van hen te kopen. Samen met chauffeurs en begeleiders willen ze er weer een succes van maken. U geniet van de worst en/of snert en u steunt de club. Een win-win situatie dus. Hartelijk dank en smullen maar!"

Meer berichten