Loting Seesing Tournament

ZIEUWENT - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van RKZVC werden de deelnemende teams van het zestiende jeugdtoernooi van RKZVC gepresenteerd. Het toernooi vindt plaats tijdens het Pinksterweekend op zaterdag 19 mei en zondag 20 mei 2018.
Dit jaar één nieuwe naam in Zieuwent en dat is Slavia Praag, de kampioen van Tsjechië. Daarnaast komen Austria Wien uit Oostenrijk en Celtic uit Schotland voor de tweede keer naar de Achterhoek om deel te nemen aan het Seesing Tournament. Tot slot zijn RSC Anderlecht (9e deelname) en Bayer 04 Leverkusen (10e deelname) inmiddels bekende gezichten in Zieuwent.
De traditionele Nederlandse top drie zal ook weer te gast zijn op sportpark de Greune Weide in Zieuwent. Feyenoord en PSV (beiden 16e deelname) zijn al vanaf de start in 2003 de gast van RKZVC en ook Ajax (12e deelname) geeft wederom acte de presence. Dit achttal wordt aangevuld met FC Twente (14e deelname) en gastheer RKZVC (aangevuld met enkele regionale talenten). Al deze teams zullen actief zijn op het toernooi voor spelers onder 12 jaar.

In poule A zitten RKZVC, Austria Wien, RSC Anderlecht, Ajax en Feyenoord; poule B: Slavia Praag, Celtic, Bayer 04 Leverkusen, PSV en FC Twente.

Lees ook

Meer berichten