Gerrit Eeltink en Linsey Selman in actie. Foto: Frank Vinkenvleugel
Gerrit Eeltink en Linsey Selman in actie. Foto: Frank Vinkenvleugel

Regiospelers succesvol bij Nieuwjaarstoernooi Dinxperlo

Algemeen

DINXPERLO - Afgelopen zondag werd het twintigste Nieuwjaarstoernooi in de sporthal van Dinxperlo gehouden. Dit toernooi werd voor de derde keer georganiseerd door leden van de dynamictenniscommissie van SSS Irene uit Lintelo en Represta uit Dinxperlo. Het is één van de meest gewaardeerde toernooien van Nederland. Spelers konden zich inschrijven voor zowel enkel- als dubbelspel. Enkelspelers konden punten halen voor de rankinglijst van de Dynamictennis Bond Nederland.

Bij de B-spelers behaalde het team bestaande uit Gert Eeltink en Linsey Selman van SSS Irene uit Lintelo de tweede plaats bij het dubbelspel.
Bij de C-spelers behaalde Eric Knipscheer van Represta uit Dinxperlo na een spannende enkelfinale de tweede plaats. In deze klasse behaalde het team Marijke Freeman en Jan Hinderks van Litac uit Lichtenvoorde de eerste plaats bij het dubbelspel.
Bij de D-spelers was de hoofdrol weggelegd voor Brigitte Sticker van Represta. Zij won de enkelfinale in twee sets. Bij het dubbelspel in deze klasse ging de tweede plaats naar Theo Tankink en Tonnie Hartman van Litac uit Lichtenvoorde.
De organisatie kan tevreden terugkijken op een goed verlopen en goed bezet toernooi. Er deden in totaal 72 deelnemers mee.
De volledige uitslag is binnenkort te bekijken op www.dynamictennisnederland.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant