Cynthia van Limbeek. Foto PR
Cynthia van Limbeek. Foto PR
advertorial

Tobbedans Was- en Strijkservice: 'Meer tijd voor leuke dingen'

Algemeen

Tobbedans, dat is de vrolijke naam voor de Was- en Strijkservice voor Oost Gelre en omliggende gemeenten die vanaf 5 februari 2018 officieel van start gaat. 'Een vrolijke naam voor een dienstverlening waar de klant ook vrolijk van wordt', zegt Cynthia van Limbeek. Iedereen wil toch graag schoon linnengoed en kleding, maar heeft niet altijd de tijd of de mogelijkheid om hiervoor zelf te zorgen. Tobbedans is een kleinschalige dienstverlening waarvan zowel particulieren, verenigingen als het MKB gebruik kunnen maken.

Het idee is ontstaan vanuit de gedachte dat de wasverzorging een steeds terugkerende en tijdrovende taak is waar niet iedereen even veel zin in heeft of niet toe in staat is.
In de loop van 2017 groeide bij Cynthia het idee om de Was- en Strijkservice op te zetten.' Ik haalde geen voldoening meer uit mijn werk als secretaresse en ben op onderzoek uitgegaan. Nadat ik contact had gelegd met andere was- en strijkservices werd ik steeds enthousiaster.'

Ouderen die niet meer in staan zijn hun was te verzorgen zijn vaak aangewezen op mantel- of thuiszorg. Als de thuiszorg aangeeft geen mogelijkheden hiervoor te hebben en ouders willen of kunnen hun kinderen niet belasten, biedt Tobbedans uitkomst. De eerste klant komt uit deze groep en daar is Cynthia trots op en blij mee.

Een andere doelgroep bestaat uit de mensen die druk bezet zijn door werk, gezin en ook nog hun hobbies willen blijven doen. Al vinden zij het wassen en drogen niet het probleem, vaak zien ze op tegen het strijken omdat ze er ronduit een hekel aan hebben. Daarom kan ook alleen strijkgoed worden aangeboden bij Tobbedans. Ook wordt de was van sport-, team- en bedrijfskleding en linnengoed van (sport)verenigingen en het MKB graag verzorgd.

Openingstijden
Tobbedans is iedere werkdag geopend van 7.00 uur tot 19.00 uur.
Was- en/of strijkgoed kan iedere werkdag tussen 7.00 uur en 9.00 uur en tussen 17.00 en 19.00 uur gebracht of gehaald worden. Voor andere tijden graag een afspraak maken. Ook uw stoomgoed mag u bij Tobbedans afgeven; reiniging van stoomgoed wordt echter niet door Tobbedans maar door een gerenommeerde stomerij uitgevoerd.

Gemak dient de mens!
Tobbedans heeft ook een haal- en brengservice; voor een klein bedrag wordt de (strijk)was gehaald en fris en glad gestreken op de afgesproken dag en tijd weer teruggebracht.
Bij regelmatig gebruik bestaat de mogelijkheid om een of meer wasboxen van 50 liter (is ter grootte van een normale wasmand) in bruikleen te verkrijgen. Omdat de was per klant apart wordt verwerkt hoeft kleding en linnengoed niet gemerkt te worden.

Is uw wasmachine stuk of ligt er een grote berg vakantiewas? Het maakt niet uit of men eenmalig of regelmatig gebruik wil maken van Tobbedans. Alle opdrachten worden zorgvuldig en met plezier uitgevoerd.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting van de werkruimte; er is professionele apparatuur geïnstalleerd (wasmachine, droger) en naast het professionele strijksysteem staat er ook een gordijnenstrijktafel van maar liefst 3 meter, zodat ook dekbedhoezen, (tafel)lakens en natuurlijk gordijnen perfect gestreken kunnen worden.

Open middag
Op zaterdag 3 februari a.s. bent u tussen 14.00 en 17.00 van harte welkom om even een kijkje te komen nemen bij Tobbedans Was- en Strijkservice op Rembrandtplein 5 in Lichtenvoorde.
Wilt u meer informatie? Kijk even op de website of neem telefonisch contact op.

Tobbedans Was- en Strijkservice
Rembrandtplein 5, 7131 EJ Lichtenvoorde
06 308 168 62
info@tobbedans-wss.nl
www.tobbedans-wss.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna