André Last. Foto: PR
André Last. Foto: PR
advertorial

Waarom kiezen voor behandeling met alternatieve geneeswijze en coaching?

Ontwikkelingen in de wereld volgen elkaar in een rap tempo op. Veel mensen hebben daarom moeite deze ontwikkelingen bij te houden en raken uit balans. Lange tijd houden de meesten van ons zich staande door gevoelens en emoties te onderdrukken of weg te wuiven. Het lichaam geeft je deze signalen als teken dat er sprake is van een disbalans. Wanneer je deze signalen blijft negeren, ontstaan acute of chronische klachten of ziekten. De alternatieve gezondheidszorg gaat ervan uit dat er een disbalans ontstaat wanneer lichaam en geest niet met elkaar in evenwicht zijn. Als natuurgeneeskundig therapeut ga ik samen met jou op zoek naar de oorzaken van deze disbalans.

Zodra deze disbalans is gevonden en weggenomen, krijgt het zelfhelend vermogen van jouw lichaam weer de mogelijkheid jouw klachten en of ziekte aan te pakken. De klachten zullen na verloop van tijd minder worden of zelfs volledig verdwijnen.
Tijdens de behandeling behoud jijzelf de regie over wat je wil veranderen/verbeteren in jouw leven. Tussentijds kunnen pijnklachten of beperkingen van het bewegingsapparaat worden verminderd middels handoplegging/magnetiseren of triggerpointmassage.

Wacht niet langer en neem de regie over je gezondheid. Een behandeling kost nu tijdelijk € 45,- per behandeling.
Informatie via tel. 06-22726839 of www.praktijk-perfectly-you.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden