Ervaren rotten jonkies de baas bij kruisjassen Harreveld

HARREVELD - Carnaval vieren en kruisjassen op een en dezelfde avond in Harreveld. Vijftigplussers vierden feest in zaal De Boer, voor de echte kaarters, jong en oud, was er gezonde spanning bij het kruisjassen in het café. Volop kans dus voor de jeugdige kruisjassers, maar ook deze avond waren het de ervaren rotten die de meeste strijd kenden. Het zorgde in de eerste twee rondjes voor weinig verschil in de score.

De laatste kruisjasronde moest dus wel voor een onverwachte verrassing gaan zorgen. Met het duo Ter Maat - Waenink en Temming - Kampshof aan de hoogste tafel met in hun kielzog het duo Beerten – Krabbenborg tegen Nieuwenhuis – Kl. Nienhuis strijdend voor de hoogste kruisjas-eer. Een viertal koppels dus in spanning tot de laatste gift. De strijd eindigende in een gelijke score, een loting besliste voor het koppel Temming – Kampshof het gunstigst. De tegen hen strijdende koppels vielen zelfs buiten de prijzen. Daar profiteerde het dameskoppel Knufing – Nieuwenhuis dankbaar van.

Ook dit keer bleef het spannend tot de laatste slagen. Met zelfs 3910 punten lukte het het duo Ten Hove – Ten Hove niet om de laatste plaats te ontwijken. Gelukkig was er voor hen opnieuw een proostende troost na een gezellige en spannende kruisjasavond. Kaartliefhebbers kunnen zich weer opwarmen voor de eerstvolgende kruisjasavond in café De Boer in Harreveld op vrijdag 23 februari. Uitslag: 1 Temming – Kampshof 4830 punten; 2 Beerten – Krabbenborg 4830 punten; 3 Bokkers – Rouwhorst 4550 punten; 4 Knufing – Nieuwenhuis 4490 punten; 5 Meekes – Rietberg 4340 punten. Poedelplaats: Ten Hove – Ten Hove 3910 punten.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten