Winnaars CorsoQuiz 2017. Foto: PR
Winnaars CorsoQuiz 2017. Foto: PR

Lansink-Bluiminck organiseert vierde editie CorsoQuiz

LICHTENVOORDE - Voor het vierde jaar op rij organiseert corsogroep Lansink-Bluiminck de CorsoQuizbij Bar 't Doktertje. Het team dat de meeste vragen over heden en verleden van het Lichtenvoordse corso weet te beantwoorden, mag zich dan corsokenner 2018 noemen. In de afgelopen jaren gingen achtereen volgens Kwintet, Hooiland en 'gelegenheids'-corsogroep Kwartet met de eer strijken.

Tijdens één van de voorrondes kunnen de teams, bestaande uit vier spelers, zich plaatsen voor de finale op vrijdag 23 maart. Ten opzichte van voorgaande jaren zullen er ook dit jaar weer enkele nieuwe rondes toegevoegd worden. Niet alleen feitenkennis is belangrijk, ook het hebben van een fotografisch geheugen kan je helpen. Zit je hele dagen op social media? Misschien kun je daar ook wel antwoorden vandaan halen of helpt het om een rondje langs wat bouwlocaties te gaan.

Vanaf 2 maart strijden de teams gedurende drie vrijdagen voor een plek in de finale. De inschrijving is twee weken geleden gestart en de eerste twee voorrondes zijn al gevuld. Alle seinen staan dus op groen voor weer een gezellige editie van de CorsoQuiz voor deelnemers en publiek. Aanmelden kan nog tot 18 februari. Alle corsogroepen hebben hierover informatie ontvangen. Meer info is te vinden op de website van Lansink-Bluiminck.


www.lansink-bluiminck.com

 

 

 

 

 

 

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten