Mantelzorgcafé in Oost Gelre

LICHTENVOORDE - Op dinsdagmiddag 27 februari is er weer een bijeenkomst van het Mantelzorgcafé. Deze keer kunnen mantelzorgers elkaar ontmoeten in 'Hotel Restaurant 't Zwaantje', Zieuwentseweg 1 in Lichtenvoorde van 14.00 tot 15.30 uur.

Iedereen die intensief of langdurig zorgt voor iemand, een ouder, een kind, partner of iemand anders uit de omgeving, is mantelzorger. Soms komen mantelzorgers voor uitdagingen te staan en kan het emotioneel zwaar worden. Praten daarover kan helpen om de zorg vol te houden. Andere mantelzorgers begrijpen het maar al te goed.

Mantelzorgcafé
Mantelzorgers zijn daarom van harte welkom in het Mantelzorgcafé, georganiseerd door VIT-hulp bij mantelzorg. Dé plek om andere mantelzorgers te ontmoeten in een ongedwongen sfeer. De mantelzorgconsulent is de gastvrouw. Zij ontvangt iedereen met een kopje koffie of thee en kan vragen beantwoorden. Iedere maand kunnen mantelzorgers terecht bij het Mantelzorgcafé.

Informatie
Alle gegevens over deze bijeenkomsten zijn ook vinden op www.vithulpbijmantelzorg.nl. Opgave voor de bijeenkomst is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie/thee krijgt men aangeboden. Info: tel. 0544-820000 of mail info@vithulpbijmantelzorg.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten