Team Hairlook Simone. Foto: PR
Team Hairlook Simone. Foto: PR
advertorial

Kapsalon Hairlook Simone bestaat twintig jaar

LICHTENVOORDE - Twintig jaar waarmee Hairlook Simone is uitgegroeid tot een goed en vast team aan medewerkers.

Als team volgen wij veel cursussen op ons vakgebied bij Club Matrix om up-to-date te blijven voor de knip- en kleurtechnieken en uiteraard de steeds vernieuwende Matrix productlijn. Als haarwerksalon heeft Hairlook Simone zich gespecialiseerd in haarwerken en het maken van haarwerken op maat. Ook heeft Hairlook Simone veel aandacht voor hoofdhuid problemen (onder andere psoriasis) en haaruitval. Met de Mediceuticals producten zijn deze problemen goed op te lossen.
Ook is het mogelijk om dun en fijn haar op te vullen met Hairdreams hairextensions. Een kwaliteit wat wij noemen de Ferrari onder de hairextensions merken.
Nieuw bij Hairlook Simone is de Blezi make-up. Als je op zoek bent naar make-up of huidverzorgingsproducten, heb je keuze genoeg er is zoveel te koop, zoveel te krijgen. Toch zijn veel vrouwen niet tevreden. Ze willen producten die makkelijk zijn om te gebruiken en echt werken. Elize Roelofsen van Blezi heeft het team van Hairlook Simone enthousiast gemaakt voor de Blezi make-uplijn. Zij is daarom bereid om onze klanten extra te adviseren. Bij de medewerkers van Hairlook Simone kan u natuurlijk ook om een persoonlijk advies vragen.

Hairlook Simone bestaat twintig jaar en daarom mag iedere klant de Blezi make-uplijn GRATIS uitproberen en zijn er in de kapsalon nog kortingsacties! "Gun jezelf elke dag het beste!" 

Team Hairlook Simone
Rentenierstraat 6
Lichtenvoorde
Tel. 0544 – 377142

 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden