Afbeelding

Pacelli blijft bovenaan ranglijst

Algemeen

ZIEUWENT - Afgelopen zaterdag stond er een thuiswedstrijd op het programma, ditmaal tegen LHC. Zouden de dames van Pacelli de punten thuis houden of zouden ze meegaan naar Lemerlerveld?

Voor beide teams was het erg belangrijk om twee punten te behalen. Voor LHC om van die onderste plek weg te komen en voor Pacelli om de nummer een positie te behouden. Ook betekende winst voor Pacelli dat zij hierdoor twee jaar lang ongeslagen zijn in eigen huis. De dames van Pacelli begonnen de wedstrijd goed. Ze lieten zien hoe ze echt kunnen handballen. De concentratie, snelheid en samenwerking zorgden voor mooie acties. Zo kwam Pacelli in de rust op een 15-6 voorsprong. In de rust werd er over gesproken om met de keeper uit het doel en zeven spelers te gaan spelen. Dit volgde in de 2e helft.

Na de rust lieten de dames nog steeds mooie acties zien. Deze werden afgewisseld met onnodig balverlies en gemiste vrije doelkansen. Deze wedstrijd vol mooie acties kwam tot zijn einde met een welverdiende stand van 26-17. Door het behalen van deze twee punten blijft Pacelli bovenaan de ranglijst staan. Met nog maar drie wedstrijden te gaan komt het einde van de competitie toch echt in zicht. Zaterdag 17 maart spelen de dames om 19:00 uur een uitwedstrijd tegen Havas. Een hele belangrijke en spannende wedstrijd waarbij duidelijk gaat worden wie de toekomstige nummer een in de poule hoofdklasse B wordt.