KUDO bij Rockcafé Taste

GROENLO - Op zaterdag 17 maart is er weer een KUDO-avond (Kom Uit De Oefenruimte) in Taste. Er zijn optredens van De Materie, Smokin' 9 en Dreckneck. De optredens beginnen om 21.30 uur en de entree is vrij.

KUDO avonden zijn er voor bands, die de oefenruimte uit willen, een try out willen doen, zichzelf graag willen presenteren, podiumervaring op willen doen of gewoon graag willen spelen. Uit alle bands die meedoen met de KUDO-avonden dit seizoen, wordt een band uitgezocht die Pigpop 2018 (26 mei) mag openen. Er zal op iedere KUDO-avond een afvaardiging van Pigpop aanwezig zijn en het publiek mag ook een stem uitbrengen van welke band zij vinden Pigpop mogen openen. De volgende bands treden op.

De Materie
De Materie Melodieuze liedjes ondersteund door structuren die uit de Krautrock afkomstig zijn, driestemmige zang en een bij vlagen gierende dialoog tussen jaren zeventig synths en leadgitaar.

Smokin' 9
Smokin´9 is een feestband, voor diverse feesten, partijen en ander feestelijke bezigheden.

Dreckneck
Dreckneck is in november 2015 ontstaan in de kroeg in Eibergen, toen Harm en Gijs besloten dat het hoog tijd was om samen eens een flinke portie rock te gaan spelen. Omdat elke band een goede drummer nodig heeft, werd met Tinus een trio gevormd. Niet veel later werden in een schuur op de Duitse grens de eerste fuzzy akkoorden van Dreckneck aangeslagen. In april 2017 heeft de band zijn eerste EP "Dreckneck" uitgebracht, waarop invloeden uit Stoner, Doom en stevige Blues te horen zijn. Uptempo rock, afgewisseld met bijna dansbare grooves.

Meer berichten