Bijeenkomst 'Omgaan met verlies'

Algemeen

REGIO - In het Borchuus in Varsseveld wordt op dinsdagavond 10 april vanaf 19.30 uur een bijeenkomst gehouden voor mantelzorgers met als onderwerp 'Omgaan met verlies'. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door VIT-hulp bij mantelzorg.

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met verlies: verlies van gezondheid, van een baan, een geliefde, een woning, ouders of kinderen. De mantelzorgbijeenkomst 'Omgaan met verlies' gaat over de manier waarop iemand na zo'n ingrijpende ervaring het leven weer vorm kan geven en over de vele aspecten die daarbij een rol spelen. Er is deze avond aandacht voor verschillende soorten van verlies en het omgaan met de reacties daarop.
Er is volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Dit thema wordt verzorgd door Trudy Willems, werkzaam in de palliatieve zorg. De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor mantelzorgers uit de regio.
Voor meer informatie en aanmelding kan men terecht bij VIT-hulp bij mantelzorg, tel. (0544) 82 00 00 of e-mail info@vithulpbijmantelzorg.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant