Vlnr: Dries Siderius, Wiet Burbach, Gerrit Harbers, Chris Blaauboer en Harry Kok. Dries, Chris en Harry zijn vrijwilligers bij de Voedselbank Oost Achterhoek. Foto: PR
Vlnr: Dries Siderius, Wiet Burbach, Gerrit Harbers, Chris Blaauboer en Harry Kok. Dries, Chris en Harry zijn vrijwilligers bij de Voedselbank Oost Achterhoek. Foto: PR

Lions Clubs Lochem en Oost Achterhoek schenken bakkie troost

Algemeen

LICHTENVOORDE - Bijna 2000 pondspakken koffie mocht de Voedselbank Oost Achterhoek afgelopen vrijdag in ontvangst nemen van de Lionsclub Lochem (800 stuks) en Lionsclub Oost Achterhoek (1100 stuks). Beide clubs hebben Douwe Egberts waardepunten ingezameld die vervolgens door de producent zijn verdubbeld.

Lions Club Lochem heeft zowel leden uit Lochem als ook uit Borculo en Ruurlo, zodat besloten werd dat de opbrengst dit jaar naar de Voedselbank Lichtenvoorde zou gaan. Henk Seinen: "Tijdens ons bezoek aan de Voedselbank, werd er door de vrijwilligers gewoon doorgewerkt met sorteren en inpakken. Dat de koffie een welkome aanvulling was voor de pakketten, bleek wel uit het enthousiasme en de reacties van de vrijwilligers waarmee we in gesprek waren. Indrukwekkend hoeveel werk zij iedere week weer verzetten."

Voor Lions Club Oost Achterhoek is het inmiddels al de derde keer dat ze de koffie schenken aan de Voedselbank Oost Achterhoek en ook deze keer is er goed ingezameld. De Lions Club steunt goede doelen in de Achterhoek. De Douwe Egberts waardepunten zijn vorig jaar december ingezameld bij diverse supermarkten in Oost Gelre en Aalten. Voedselbank Oost Achterhoek is erg blij met de donatie en dankt iedereen die hier aan bijgedragen heeft.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant