advertorial

In wezen goed - Dit keer in een groter jasje

Jolanda Tankink, opent met haar bedrijf In wezen goed opnieuw de deuren, nu in een grotere jas. Een sfeervol ingerichte ruimte aan de Mercatorstraat 40 in Lichtenvoorde biedt meer mogelijkheden en laat een wens in vervulling gaan.
In wezen goed is in 2012 begonnen als praktijk voor Ayurvedische massage en yoga. Eerst was de praktijk vooral toegespitst op de Ayurvedische massages, maar omdat er steeds vaker vraag kwam naar yoga diende er meer ruimte beschikbaar te zijn voor yogalessen en aanverwante activiteiten.

Gedurende  een periode van 8 jaar heeft Jolanda zich geschoold in de klassieke Raja-yoga. Eerst de docentenopleiding, daarna vier jaar meesteropleiding.  Daarnaast heeft zij zich ook verdiept en geschoold in allerlei aanverwante trainingen met betrekking tot yoga en Ayurveda. 'Het is voor mij een levensstijl geworden die mij veel heeft gebracht en doen inzien', aldus Jolanda. De praktijk heeft haar geleerd dat ze deze kennis en ervaring  graag wil delen.
Yoga en Ayurveda zijn elkaars zusjes en afkomstig uit India. Ayurveda leert ons de kennis van de fysieke gezondheid,  yoga leert ons de kennis van de geest en dat deze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Passend in de huidige tijdsgeest maar ook passend hier, waar wij leven. Door een goede balans van lichaam en geest kun je een gezond leven leiden. Dit heeft alles te maken met bewustwording.  Natuurlijk hoef je daarvoor helemáál niet in India te zijn, dat kan ook gewoon hier. 
Veel mensen zijn op zoek naar een manier van leven die meer mindfull is. Hoge maatschappelijk verwachtingen maken dat we onszelf veel  op (laten) leggen. Door regelmatig met aandacht te werken aan lichaam en geest  maak je contact met jouw ware natuur en leer je inzien wat voor jou goed werkt en wat je zou kunnen veranderen/verbeteren. 
Met een pedagogische achtergrond heeft Jolanda grote affiniteit met kinderen, de zwangerschap en de periode daarna. Er is een programma gemaakt dat zowel tijdens als na de zwangerschap veel te bieden heeft.  Bewust op weg naar het avontuur van het moederschap. Immers: elk kind is een kans op een mooiere wereld.
Naast de reeds bestaande zwangerschapsyoga en hatha-yogalessen op dinsdag-  en woensdagavond zijn er nu ook diverse lesmogelijkheden in de ochtenden. Voor mensen met een maatje meer, yoga voor beginners,  Mam-en-mij-yoga, yoga voor tieners, Ayuryoga, yoga- en massageworkshops en Stadsverlichting (meditatie). Kijk voor meer informatie, een proefles of aanmelden op www.inwezengoed.nl.

Bedrijf: In wezen goed
Eigenaar: Jolanda Tankink
Adres: Mercatorstraat 40, 7131PX Lichtenvoorde
Telefoon: 06 – 13 20 60 49
E-mail: joltan@hetnet.nl
Website: www.inwezengoed.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden