Vincent Hulshof (links) en Tonnie Klein Gunnewiek proosten op de overwinning. Foto: Roy Wensink
Vincent Hulshof (links) en Tonnie Klein Gunnewiek proosten op de overwinning. Foto: Roy Wensink

Hulshof / Klein Gunnewiek winnaars Kruisjassen Beneman

VRAGENDER - De kruisjas-kampioenen van Beneman zijn bekend. Tonnie Klein Gunnewiek en Vincent Hulshof hebben hun koppositie niet meer afgestaan maar zij konden de aanval maar net pareren.

Op avond acht moesten de paren van de top tien onderling uitmaken wie met eer ging strijken. Met 564 punten voorsprong begonnen Tonnie en Vincent tegen de nummer tien. Met maar 971 punten begon deze avond slecht. De nummer twee (Spijkers Meekes) had 1371 punten wat de spanning weer volop terug bracht. De heren bleven echter koelbloedig en in volgende ronde werd de score wat recht getrokken met 1518 punten. Met de laatste boom nog te gaan konden Meekes / Spijkers nog steeds de nummer een passeren in een onderling duel. Zij moesten minimaal 1608 punten halen om dit te bereiken. Na een spannende strijd behaalden zij echter 1490 punten, 118 te kort over de zes beste avonden. Wel de nummer een verslagen dus maar totaal net iets te kort gekomen. Kortom een terechte winnaar gezien de beste zes van de acht avonden.

Met de eerste prijs op zak, een dinerbon van Beneman voor het hele gezin, zullen de families Hulshof en Klein Gunnewiek dus in het zomerreces het strijdtoneel weer gaan verkennen voor de start van het nieuwe seizoen. Maandag 24 september start het nieuwe seizoen.

De uitslag van de laatste avond zag er als volgt uit. Derde het paar Paul en Koen Boschker (4200 p.), tweede Rouwhorst / Bokkers (4314 p.) en als eerste het paar Schuirink / Overkamp met 4386 punten.

De organisatie bedankt iedereen voor de grandioze opkomst. Met een gemiddelde van 63 kaarters per avond was het altijd gezellig maar er kunnen er natuurlijk meer bij. Vandaar een oproep aan de trouwe kaarters om allemaal een paar extra te werven. Neem de buurman, buurvrouw of plaatsgenoot mee voor eind september. De data voor het nieuwe seizoen zijn: 24 september, 5 en 26 november, 27 en 30 december, 28 januari, 25 februari, 25 maart en 29 april.

Meer berichten