Ook de nieuwste accomodatie van Marveld is te bezichtigen tijdens het Open Huis op zondag 27 mei aanstaande. foto: PR
Ook de nieuwste accomodatie van Marveld is te bezichtigen tijdens het Open Huis op zondag 27 mei aanstaande. foto: PR

Marveld viert 50-jarig bestaan met Open Huis én concert

GROENLO - Marveld Recreatie, het bekende recreatiebedrijf van de familie Bomers, bestaat dit jaar 50 jaar. In 1968 startten Bennie en José Bomers een camping op hun boerderij. De drie bestaande kippenschuren werden omgebouwd tot vakantiehuisjes en er werden tenten geplaatst op het erf. In 1988 overleed Bennie Bomers en kwam het bedrijf in handen van zoon Edwin.

Door Kyra Broshuis

Toonaangevend vakantiepark
Nu is Marveld Recreatie een toonaangevend vijfsterren vakantiepark dat in heel Nederland, en daarbuiten, bekend is. Op Marveld Recreatie kunnen de gasten kamperen, vakantie vieren in een luxe bungalow én overnachten in het aparthotel Havezate. Het park kent maar liefst vijf restaurants en beschikt over een uitgebreid partycentrum, een subtropisch zwemparadijs en een pitch & putt-terrein op het eigen tenniscomplex 'De Blanckenborg'.

Het bedrijf is ook nog eens op 1, 2 en 3 juni aanstaande gastheer voor het Internationaal Marveldtoernooi en op 8, 9 en 10 juni het Olympisch dorp voor de deelnemers en begeleiders van de Special Olympics Nederland.

De Grollenaren zijn onze ambassadeurs
Ondernemer Edwin Bomers is trots op het bedrijf en zegt dat het succes vooral te danken is aan de goede samenwerking; eerst met zijn ouders en later met zijn gezin (echtgenote Doreen en de kinderen Rochelle en Tim) én het personeel. "Marveld is een echt familiebedrijf en we zijn blij dat onze medewerkers hier vaak heel lang werken. Maar ik ben ook trots op Groenlo. De Grollenaren dragen op hun beurt uit dat ze trots zijn op Marveld. De Grollenaren zijn de ambassadeurs van Marveld."

Bomers is altijd aan het vernieuwen en uitbreiden. De 21 nieuwe luxe bungalows op het park zijn met ingang van juni klaar voor de verhuur en het Marveld is een continubedrijf geworden. "Voor mij is het werk nooit af. Ik blijf bezig met kwaliteitsverbetering, altijd en overal."

Open Huis en een concert
Op 27 mei aanstaande is het Open Huis bij Marveld Recreatie. Iedereen is van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom om het park te bezichtigen. Alle accommodaties én aparthotel Havezate zetten de deuren open voor belangstellenden. " 's Middags kunnen de bezoekers onder het genot van een drankje geniet van een gratis concert van Herman Engelbertinck en zijn Egerländer Musikanten", zo nodigt Bomers uit. "Wij willen ons jubileum graag, samen met de Grollenaren, vieren. Iedereen is van harte welkom!"

reageer als eerste
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5756721&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=elna.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=713,726" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>