De fitnessruimte van Gelre Sports. Foto: Photography by Jorieke Philippi
De fitnessruimte van Gelre Sports. Foto: Photography by Jorieke Philippi
advertorial

Voordelige zomerpas bij Gelre Sports

LICHTENVOORDE – Met een supervoordelige zomerpas drie maand lang sporten op de nieuwste apparatuur, het kan vanaf 1 juni bij Gelre Sports aan de Mercatorstraat 32.

Eigenaar Stijn Hulsebos is trots op zijn sportschool en zijn medewerkers. "Er is door iedereen keihard gewerkt zodat we binnen twee dagen de hele verbouwing rond hadden. De oude apparatuur hebben we vervangen door een hele nieuwe krachtlijn van het Italiaanse merk Panatta. Dit Italiaanse merk heeft een mooie strak afgewerkte vormgeving die perfect past bij onze huisstijl. Daarnaast hebben we ook de kantine en de receptie een schilderbeurt gekregen en ziet alles er licht en fris uit, weer helemaal klaar voor de komende jaren."
Nieuw bij Gelre Sports is de jungle machine, een station waar je met drie personen tegelijk aan kunt trainen. De crosstrainers zijn nog niet vervangen; die staan voor een later tijdstip gepland.

Zomerpas
In de maand juni is bij Gelre Sports weer de zomerpas verkrijgbaar. Voor een eenmalig bedrag drie maand lang onbeperkt (€ 89,50) of een keer per week (€72,50) je kunt gebruik maken van alle sportfaciliteiten. Een mooie kans voor wie eerst eens wil proberen of het wat voor hem of haar is. Na drie maanden stopt de zomerpas vanzelf en zit je verder nergens aan vast.

www.gelresports.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden