Vlnr: Michel Pillen, José Oude Heuvel, Manon Huinink, Willie Slot, Ellen Otten en Michel Otten.Foto: Marleen Elshout
Vlnr: Michel Pillen, José Oude Heuvel, Manon Huinink, Willie Slot, Ellen Otten en Michel Otten.Foto: Marleen Elshout (Foto: )

Voorjaarscompetitie 2018 L.T.C. de Kei met twee kampioenen

LICHTENVOORDE - Zondag 3 juni was de laatste speeldag van de voorjaarscompetitie. Dit jaar opvallende hoge temperaturen op alle speeldagen. Voor de Kei traden dit voorjaar aan: op donderdag één damesteam, vier teams op vrijdag, maar liefst negen teams op zaterdag en twee jeugdteams op de zondag.

Er is gestreden in het heetst van de strijd, letterlijk en figuurlijk, met uiteindelijk één kampioen bij de senioren en één bij de junioren. Het jeugdteam onder de 17 jaar was veruit de sterkste dit jaar in de 2de klasse. Ongeslagen hebben ze alle wedstrijden heel dik gewonnen. Gefeliciteerd Dominique Elferink, Beau te Brake, Noor Jongeneel, Twan Terpstra, Friso Venderbosch en Dante Verbruggen.

Bij de senioren was er dit jaar ook een kampioen, het 1ste gemengde 35+ team. Tot op de laatste wedstrijddag was het spannend, maar het is ze weer gelukt, ze hebben weer de titel gepakt. Proficiat Michel Pillen, Willie Slot, Michel Otten, Ellen Otten, Manon Huinink en José oude Heuvel. Kampioen in de 1ste klasse zaterdagmiddag!

Het damesdubbel team op de donderdag kwam dit jaar net iets tekort in deze klasse, de 3de helft was gelukkig altijd gezellig.

Vrijdag traden dit vier teams aan. Twee heren dubbel teams en twee damesdubbel teams. Bij alle thuiswedstrijden was het volle bak en werden er vier dubbels door alle teams gespeeld.

Op zaterdag speelden naast het kampioensteam nog maar liefst 8 teams. Drie gemengde teams 17+, twee gemende teams 35+, een damesdubbel 17+ team , een herendubbel 50+ team en een herendubbel 35+ team. Veel teams hebben lang meegedaan voor het kampioenschap, waarbij het één team dus is gelukt. Het herendubbel 35+ team, onder leiding van Eddy Ruesink greep echt nipt naast de titel. Het aantal punten was namelijk precies gelijk, de onderlinge wedstrijd was gelijk, echter op het aantal games over de hele competitie kwamen ze net tekort.

Op zondag trad er naast het kampioensteam nog een jeugdteam gemengd onder de 14 jaar aan. Zij eindigden in de middenmoot.

Meer berichten