Advertenties worden nu ook op de nieuwssite van de betreffende editie geplaatst. Foto: Gerhard Weevers
Advertenties worden nu ook op de nieuwssite van de betreffende editie geplaatst. Foto: Gerhard Weevers (Foto: Gerhard Weevers)

Advertenties nu ook online bij weekblad Elna

REGIO - Met ingang van 1 juli kunnen advertenties, geplaatst in een van de veertien weekbladen van Achterhoek Nieuws, ook online worden geplaatst op de nieuwssite van de betreffende editie. Voor Elna is dit bijvoorbeeld www.elna.nl. Hiermee wordt het advertentiebereik aanzienlijk vergroot, want ook de online lezers krijgen via de Achterhoek Nieuws app en de facebookpagina van de editie de advertentie te zien.

Op de nieuwssites van Achterhoek Nieuws is het nieuws al te lezen voordat het weekblad op de mat valt. Bij het online plaatsen van de advertentie, verschijnt deze onder alle artikelen. Advertenties stonden al online in de digitale nieuwsbrief of op de pdf-versie van het weekblad op www.achterhoekkiosk.nl, maar nu wordt de advertentie dus ook online zichtbaar onder elk artikel op de nieuwssite. "Met het online plaatsen van de advertentie bieden wij onze adverteerders de mogelijkheid om lokaal een nog groter publiek te bereiken", aldus Jan Oonk, verkoopleider bij Achterhoek Nieuws.

De mogelijkheid tot online plaatsen van advertenties geldt voor alle veertien titels van Achterhoek Nieuws: Elna, Groenlose Gids, Achterhoek Nieuws Berkelland Ruurlo-Borculo, Achterhoek Nieuws Berkelland Eibergen-Neede, Contact Bronckhorst-Noord, Contact Bronckhorst-Midden, Contact Bronckhorst-Zuid, Contact Zutphen-Warnsveld, Achterhoek Nieuws Winterswijk, Aaltens Nieuws, Dinxpers Nieuws, Gelderse Post Oude IJsselstreek, Stad Doetinchem en Montferland Nieuws.

De media-adviseurs van Achterhoek Nieuws zullen de adverteerders op de hoogte brengen van deze nieuwe mogelijkheid.

Meer berichten