Veel mooie tekeningen en bloemen voor Elly Olthof. Foto: PR
Veel mooie tekeningen en bloemen voor Elly Olthof. Foto: PR

De Woelige Hoek neemt afscheid van juf Elly

Algemeen

ZIEUWENT - Heel wat Söwentsen zijn met haar opgegroeid; juffrouw Elly Olthof was sinds 1990 de vaste peuterleidster van peuterspeelzaal De Woelige Hoek in Zieuwent. Afgelopen vrijdag nam Elly afscheid van de peuterspeelzaal en dat kon natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan.

Al zingend vormden alle peuters en de kinderen van de basisschool een erehaag en zo werd Elly passend uitgeleide gedaan. Er stond een grote bus klaar om Elly, alle kinderen, ouders en collega's naar de speeltuin in Beltrum te brengen waar ze haar loopbaan als juf definitief heeft afgesloten.

Elly, ooit begonnen als kleuterleidster in Lichtenvoorde, is vanaf 1990 verbonden geweest met de peuterspeelzaal in Zieuwent, een van de locaties van Stichting de Achthoek Peuterspeelzalen. De afgelopen 28 jaar is het peuterspeelzaal werk geprofessionaliseerd van ontmoetingsplek voor peuters tot wat het nu is, de voorschoolse voorziening ter voorbereiding op de basisschool. Elly heeft in al die 28 jaar haar liefde en passie voor jonge kinderen niet verloren, hun oprechtheid en nieuwsgierigheid naar de wereld om hun heen, heeft haar altijd geboeid.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant