Het winnende team van de dames Beach Cup. Ilse, Kirsten & Fleur met de behaalde prijzen. Foto: Peter Kolkman
Het winnende team van de dames Beach Cup. Ilse, Kirsten & Fleur met de behaalde prijzen. Foto: Peter Kolkman

Marvo beleeft succesvol Beach Volleybal-toernooi

Algemeen

MARIËNVELDE - Maar liefst 77 teams deden mee aan het Marvo Beach Volleybal-toernooi dat onlangs voor de 22ste keer plaatsvond. Voor de gelegenheid waren het kerkplein en de parkeerplaats van de BMV in het dorp omgetoverd tot een heuse strandsetting.

Vrijdagavond trapte men af met het onderdeel 2 tegen 2. Deze klasse, met divisie spelers, is voor de echte fanatiekeling natuurlijk een fantastisch onderdeel. Zaterdagmiddag streden de competitiespelers om de Marvo-Beach-Cup. Bij deze meer prestatiegerichte teams ging het er fanatiek, maar sportief aan toe. De Beach-Cup wisselbokaal ging bij de dames naar het team Ilse, Kirsten & Fleur. Bij de heren won Grol1. De zondag stond geheel in het teken van de recreatieve teams, zowel heren, dames als mix.

Uitslagen: 2x2 dames: M&M; 2x2 heren: Hemaninne honoo. jeugd CMV: De Pink Panters; jeugd A: Beachmarietjes; Beach-Cup dames: Ilse, Kirsten & Fleur; Beach-Cup Heren: Grol1; Dames recreatief: De pinguïns; Heren recreatief: De oudjes; Mixed recreatief: Zus en Zo.

Marvo bedankt alle vrijwilligers voor hun inzet en alle sponsors voor hun bijdragen. Mede hierdoor kan de organisatie terugkijken op een geslaagd toernooi. Voor foto's kijk op de facebookpagina.


Facebook MarvoBeach

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant