De jeugdteams JO13 van Sportclub Neede, hier op bezoek bij Olminkhof, naast Boenders sponsor van de jeugd van Sp. Neede. Foto: PR
De jeugdteams JO13 van Sportclub Neede, hier op bezoek bij Olminkhof, naast Boenders sponsor van de jeugd van Sp. Neede. Foto: PR

Internationaal voetbaltoernooi voor JO13 bij Sportclub Neede

NEEDE - Op sportpark 't Haantje vindt op zaterdag 1 en zondag 2 september het internationale jeugdvoetbaltoernooi voor jongensteams onder 13 jaar plaats. De organisatie van dit Used Rides Europe JO13-toernooi ligt in handen van Sportclub Neede.

Het toernooi, dat voor het eerst plaatsvindt, kan meteen bogen op een sterk deelnemersveld. Naast de Nederlandse teams van Sparta Rotterdam, FC Utrecht, De Graafschap, Vitesse en het JO15-team van gastheer Sportclub Neede zijn dat teams van HJK Helsinki uit Finland, Legia Warschau uit Polen, TSG Hoffenheim uit Duitsland, Odense uit Denemarken en Manchester City uit Engeland. Namens de organisatoren zegt Kevin Vos: "We zijn erg blij met dit aansprekende deelnemersveld. Dat belooft mooi voetbal!"

Tegelijk betekent het ook een uitdaging voor de organisatoren. "We zijn nu op zoek naar gastgezinnen voor onze deelnemers. We hebben al ongeveer de helft van het aantal benodigde slaapplaatsen ingevuld. Wie in Neede of naaste omgeving wel als gastgezin wil fungeren, kan zich melden bij de secretaris van onze organisatiecommissie. Dat is Manon Geerts, per mail te bereiken via m.geerts@sportclubneede.nl. Zij kan ook meer informatie geven over wat er van een gastgezin wordt verwacht."

Daarnaast is men druk bezig met het werven van sponsoren. Er zijn aantrekkelijke mogelijkheden, in verschillende sponsorpakketten. Vos: "Daarvoor zijn al veel bedrijven benaderd, maar mocht er iemand zijn die informatie wil over die sponsorpakketten, dan kan hij terecht bij mij. Ik ben te bereiken via k.vos@sportclubneede.nl of sponsorcommissie@sportclubneede.nl."

In de komende weken houdt Achterhoek Nieuws u op de hoogte van de voorbereidingen voor het toernooi.

Meer berichten