advertorial

Sfeervol weekend op Rosenhaege

WINTERSWIJK/KOTTEN - Op 18 en 19 augustus is het extra sfeervol op Rosenhaege, rond de Saksische gebouwen en het Keltische koffiehuis.

Zaterdag en zondag is er een demonstratie lavendelolie maken met stoomdestillatie. Het echtpaar Ploeger van de  Koperen Ketel verzorgt een workshop van ongeveer vijftien minuten en men kan verschillende soorten etherische lavendelolie ruiken en recepten meenemen. 
Verder zijn er nog diverse andere standhouders met sfeervolle producten, zoals tuinmeubelen, Engelse tuinsproeiers, taarten en cakes van biologisch fruit, bijzondere planten, kaarten voor het goede doel, geitenkazen en nog velen meer. Ook wordt een nieuwe collectie wollen truien en vesten getoond uit Ierland.

Zondag vanaf 13.30 uur speelt de Pipes & Drumband City of Apeldoorn. Dit soort Militaire Schotse bands hebben een lange traditie in gebieden met Keltische oorsprong. 

Ter gelegenheid van de lavendeldestillatie wordt in het Keltische koffiehuis een lavendel-Celtic White Horse met ijs geserveerd en een lavendel-latte macchiato. Ook zijn er frambozen-kwarkebak en speciale koffies.

Rosenhaege is geopend van 10.00 -17.00 uur. Entree met kortingskaart (ook van internet) vier euro.
Kinderen tot 16 jaar gratis. Honden aan de lijn zijn welkom. 

Tel. 0653673909
Bekeringweg 8, Winterswijk-Kotten 
www.rosenhaege.nl

 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden