advertorial

Een avond met H6 in de Mattelier

De Mattelier start het nieuwe theaterseizoen op vrijdag 7 september meteen met een zeer interessant concert: Een avond met H6 / nog een keer het Arena Concert van Andre Hazes. 

Jaren na zijn dood is Hazes nog steeds onwijs populair. Vele mensen draaien nog elke dag zijn cd's en zingen zijn liederen. Om een eerbetoon aan deze grote volksheld te brengen, duiken in 2018 13 Nederlandse topmuzikanten terug in de tijd en brengen zij nog een keer het H6 concert uit 2003. Het laatste Arena-concert voordat hij overleed.

Met 13 muzikanten met ervaring uiteenlopend van tributes (Toto, Queen, Status Quo) tot Vandenberg tot Guus Meeuwis tot Hazes zelf, wordt dit een avond om te dansen, te zingen en om te genieten. Compleet in originele bezetting gaat u terug in de tijd!

De ticketverkoop is gestart via www.demattelier.nl. De entreeprijs is € 22,50 per persoon, inclusief garderobe en consumptiemunt. Het concert start om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.00 uur. Een avond vol gezelligheid en daar wilt u toch bij zijn? Bestel snel uw tickets!
 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden