De populaire rapper Keizer. Foto: PR
De populaire rapper Keizer. Foto: PR

Keizer hoofdact op Teenageparty

Algemeen

GROENLO - De Stichting Grolse Kermis heeft dit jaar wederom een programma samengesteld met voor elk wat wils. Naast het programma in de feesttent op het feestterrein bij de muziekkoepel, met jong en oud door elkaar heen, zijn er ook activiteiten voor de senioren met 'Een jaartje meer' op zondagmorgen en voor de jongeren van 12 tot en met 17 jaar de Teenageparty op vrijdagavond.

Door Henri Walterbos

De Grolse Kermis Teenageparty opent hiermee de Grolse Kermis op 17 augustus om 20.00 uur. Hiervoor is groots uitgepakt en heeft de organisatie voor wat betreft de invulling van het programma contact gehad met jongeren uit de doelgroep om te vragen hoe zij de avond graag zien. De eer is aan de DJ's Ray Montreal, Jay Boss en MC Amir Hazir, oftewel het populaire DJ/MC-trio Eastpack, om de jongeren een fantastische avond te bezorgen, aangevuld met Penta Dance Department, DJ Wedamnz en als hoofdact de onder jongeren populaire rapper Keizer.

Kaarten zijn in de voorverkoop voor 5 euro verkrijgbaar bij Warenhuis Post in de Lievelderstraat in Groenlo. Bij de ingang van de tent krijgen de jongeren bij inlevering van hun kaart naast toegang ook vier consumptiemunten. Jongeren uit de gehele regio zijn welkom. "Ze gaan ook samen naar school, samen stappen bij City, nu kunnen ze met elkaar feestvieren bij ons in de feesttent en hun laatste stukje vakantie samen vieren", aldus Bjorn Snijders van de organisatie. De avond is om 24.00 uur afgelopen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant